Horoscop vineri, 6 mai 2022. Zodia care e favorizată, revine în prim-plan

Astrolog Roxana Lușneac 05.05.2022, 19:58
Horoscop vineri, 6 mai 2022. Zodia care e favorizată, revine în prim-plan

Astrologul Impact.ro Roxana Lușneac a adus horoscopul pentru ziua de vineri, 6 mai. Astfel, am aflat că unele dintre zodii vor întâmpina ceva probleme la locul de muncă, care îi vor ajuta să descopere ce fel de persoane sunt. Alte zodii sunt nevoite să plece la drum, chiar dacă nu vor, pe când campionaele horoscopului revin în prim plan, chiar atunci când apropiații se așteptau mai puțin.

Horoscopul de vineri, 6 mai 2022, pentru fiecare zodie

Berbec

Aspectele actuale dintre Soare și Marte te vor motiva să investești mai mult timp și resurse în direcția care te interesează. Energia actuală poate fi foarte bună pentru a curăța acele blocaje pe care nu ți le dorești și te face să renunți la acele lucruri de care nu mai ai nevoie.

Taur

Astăzi te poți simți destul de tentat să îți asculți inima și intuiția în tot ceea ce întreprinzi legat de relațiile cu cei din jur. Din punct de vedere mental trebuie să încerci să ieși din starea în care încearcă să te pună anumiți oameni, pentru că nu te ajută cu nimic, chiar te încurcă.

Horoscop vineri, 6 mai 2022
Horoscop vineri, 6 mai 2022

Gemeni

Astăzi este o zi bună pentru a practica tot felul de tehnici prin care să crești din punct de vedere energetic și să-ți cultivi mai mult intuiția. Este posibil să fii pierdut din popularitate în ultima perioadă, dar partea bună este că poziția lunii în acest moment te aduce din nou în avantaj.

Rac

Astăzi horoscopul spune că este o zi bună pentru a încerca să ieși un pic din rutină normală și pentru a încerca să plănuiești anumite activități interesante împreună cu familia și cu cei dragi. Ai nevoie de o pauză mentală pentru a reuși să te relaxezi și pentru a-ți pune gândurile în ordine.

Leu

Diplomația este cea la care trebuie să apelezi pe tot parcursul zilei, deoarece ea este cea care te va scoate din situații limita în față cărora anumite persoane din anturajul tău te pot pune. Nu rata oportunitățile care ți se arată în drum și nici ieșirile cu prietenii.

Fecioara

Vineri, 6 mai, este o zi bună pentru a face un drum, fie el destul de scurt, pentru a vizita un loc sau pe cineva drag. Astrele sunt favorabile în acest moment relaxării și îți tot dau diverse semne prin care să te convingă să începi să te gândești mai mult la ține.

Balanță

Aspectele zilei de astăzi te pot face destul de emoțional, sau cel puțin cumva tot ceea ce se întâmplă în jurul tău te determina să fii mai ambițios. O oportunitate neașteptată poate veni în drumul tău, iar asta te ajută să crezi mai mult în puterea personală.

Scorpion

Astăzi poți să faci diverse activități prin care să ai grijă de sufletul și de inima ta. Folosește energia actuală pentru a lua de la viață ceea ce simți că meriți cu adevărat, fără a te mai îndoi că Universul are ceva contra ta. Din punct de vedere spiritual ai evoluat foarte mult în ultima perioadă.

Săgetător

Din punct de vedere emoțional este posibil că în ultima perioadă de timp să investit destul de mult în acele direcții care au ajutat la schimbarea ta că și om, iar asta îți poate aduce satisfacții mari, o evoluție neașteptată sau să primești avantaje.

Capricorn

Astăzi poți tinde să îți dorești să-i ajuți pe tot cei dragi ție prin diverse gesturi drăguțe. Având în vedere că tu lucrezi în acest moment la a-ți construi o karma pozitivă, să nu crezi că ceva rămâne nerăsplătit vreodată în Universul în care trăim.

Vărsător

Universul își dorește că  tu astăzi să lucrezi la tot ceea ce ține de creativitatea ta și de pasiunile pe care le ai. Aspectele actuale îți aduc o energie de care trebuie să profiți la maxim, mai ales în tot ceea ce ține de sectorul carierei pentru a putea evolua.

Pești

Astăzi este o zi bună pentru a  vedea totul limpede și pentru a lua decizii importante legate de viitor. Ai grijă ce îți dorești, pentru că s-ar putea să se întâmple. Din punct de vedere inspirațional și creativ, Luna în casă a 5-a te poate ajuta să ai parte de idei de milioane.

Urmăriți Impact.ro și pe