Horoscop vineri, 5 noiembrie 2021. Zodia Balanță trebuie să încerce o schimbare profesională

Astrolog Roxana Lușneac 04.11.2021, 20:33
Horoscop vineri, 5 noiembrie 2021. Zodia Balanță trebuie să încerce o schimbare profesională

Horoscop vineri, 5 noiembrie. Vești importante pentru cei 12 nativi ai zodiacului. Astrele le sfătuiesc pe Balanțe să se reorienteze neapărat în carieră. Culorile norocoase ale zilei sunt roz și auriu, iar numerele norocoase sunt: 3, 10, 23, 34 și 45.

Horoscop vineri, 5 noiembrie – Berbec

Berbec

Mercur intră în casa investițiilor pe harta ta, iar semnul Scorpion în care se află te poate ajuta în acest moment cauți noi modalități de a scăpa de anumite probleme sau de anumite persoane care tot îți îngreunează activitatea. Venus în capricorn te ajută să ai resursele necesare, să te concentrezi și să ajungi acolo unde îți dorești.

Taur

Astăzi puteți să faceți ceva legat de imaginea voastră în societate. Luna nouă vă influențează direct aspectul parteneriatului de viață, ce în ce înseamnă că de aici vin cele mai mari schimbări și transformări prin care urmează să treceți în următoarea lună. Pregătiți-vă să le primiți cu brațele deschise.

Gemeni

Luna nouă de ieri poate să-ți aducă în drumul tău anumite oportunități sau posibilități de a-ti extinde sectorul muncii. E un bun moment în care poți să începi să-ți faci o nouă rutină sau să adopți niște obișnuințe mai sănătoase.

Rac

Venus este în capricorn, iar acesta aspect arată că poți să te conectezi foarte bine cu cei din jur, iar din punct de vedere profesional să-ți atragi anumite oportunități, contracte sau contacte importante. Important este să ai încredere în tine și să creezi conexiuni de valoare.

Leu

Sectorul casei și al familiei este foarte important pentru voi în acest moment și trebuie să manageriati niște bunuri pe care fie le-ați moștenit, fie că urmează să devină ale voastre. Încercați vă luați timpurile necesar pentru a analiza toate detaliile și să nu vă grăbiți în a lua o decizie.

Horoscop vineri, 5 noiembrie
O zodie isi doreste o schimbare pe plan profesional

Fecioară

Sunt foarte multe lucruri care se întâmplă acum în viața voastră, iar cumva le puteți simți ca și cum fac parte din Karma voastră sau din moștenirea pe care a-ți primit-o de la cineva pentru a o duce mai departe. Responsabilitatea pare imensă la început, dar trebuie să aveți încredere în propriile forțe.

Balanță

Lună nouă în Scorpion de ieri îți poate deschide o fereastră spre anumite șanse de câștig financiar. Poate că e momentul să aplici pentru noul job sau să realizez că meriți mai mult de cât ai in momentul de față din punct de vedere financiar. Aptitudinile tale nu sunt puține, iar tu trebuie să le fructifici.

Scorpion

Poate că e momentul să iei o decizie din punct de vedere al jobului tău și să-ți îmbunătățești cumva performanțele. Ai nevoie ca cineva să mai multă publicitate sau să aprecieze mai mult meritele tale profesionale. Mercur este în semnul tău, ceea ce înseamnă că astăzi poți să-ți faci o strategie pentru perioada care urmează.

Săgetător

Luna nouă de ieri poate deschide pentru tine în prezent un portal în subconștient care să te ajute să vezi exact ceea ce îți dorești si cum poți să ajungi la maximul tău potențial. Trebuie doar să-ți asculți instinctul și să cauți soluții. Nu te lăsa descurajat de cei din jur, e nu o trecut niciodată prin situații asemănătoare.

Capricorn

Venus, micul benefic, este în semnul tău, iar Mercur este în Scorpion. Acest aspect te ajută să te treci cu diplomație și eleganță cu un pas în fața celor care până acum nu a avut încredere în potențialul tău. puterea lui Mercur te poate ajuta faci un progres și să îți manifești anumite dorințe.

Vărsător

Astăzi este o zi bună în care să te ocupi de cariera ta, de statutul tău și să pui în balanță toate reușitele pe care le-ai dobândit până acum. Lună nouă de ieri te poate ajuta astăzi să vezi mai clar unde ai vrea să fii din punct de vedere al carierei în următoarele șase luni de zile.

Pești

Poate că nu simți în acest moment că faci un progres remarcabil în tot ceea ce te preocupă, iar unele obstacole par să-ți stea în cale. Fa-ti o listă cu obiectivele tale și cu ce ai vrea să dobândești în următoarea perioadă de timp, pentru că dacă nu-ți dorești nu primești.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...