Horoscop vineri, 5 martie. Racii plănuiesc o vacanţă

Astrolog Roxana Lușneac 04.03.2021, 18:52
Horoscop vineri, 5 martie. Racii plănuiesc o vacanţă

Finalul primei săptămâni de primăvară se anunță extrem de interesant pentru majoritatea zodiilor. Descoperă în horoscop ce anunță astrele pentru ziua de vineri, 5 martie în cazul tău. Pentru un plus de noroc, apelează la culorile norocoase alb și roz, dar și la numerele norocoase ale acestei zile, 4, 12, 26, 32 și 44.

Horoscop vineri, 5 martie. Ce urmează să li se întâmple nativilor din zodiac

Zodia Berbec

Dacă în trecut aveai o anumită reținere în a-ți exprima părerea în față superiorilor sau a colegilor, astăzi simți că poți să faci asta mai liber fără să-ți fie frică că vei fi judecat, iar asta este un semn bun.

Zodia Taur

Poate e momentul să ceri o mărire de salariu sau să începi să te gândești la noi surse de câștiguri. E o zi bună și pentru a-ți lăsa imaginația și intuiția să meargă mai departe.

Zodia Gemeni

Ai învățat multe lucruri în ultima perioadă de timp, iar asta te-a făcut mai puternic, iar pe de altă parte ai reușit să îți învingi o frică. Lucrurile se vor îndrepta ușor, dă-le timp.

Zodia Rac

Abilitatea voastră de a vă manageria veniturile vă va aduce o mai mare satisfacție astăzi decât ați avut poate în lunile anterioare. Bugetul disponibil pentru perioada următoare vă poate ajuta să plănuiți inclusiv o vacanță.

Zodia Leu

Casa relațiilor este activată astăzi iar asta vă poate aduce satisfacții în legătură cu partenerul de viață. Fie că aveți timp să discutați mai mult despre planurile voastre sau despre ceea vă doriți unul de la celălalt.

Zodia Fecioară

Încearcă să analizezi în ce măsură te-au influențat relațiile celorlalți din viața ta și cât le-ai permis acestor influențe să îți între în minte. Din acest punct poți astăzi să începi să tragi noi concluzii.

Horoscop vineri, 5 martie
Horoscop vineri, 5 martie

Zodia Balanță 

Încearcă să nu analizezi lucrurile așa încât chiar să nu mai știi exact ce îți dorești. Cu cât te implici mai direct în activități, cu atât vei vedea care este opțiunea ta cea mai bună.

Zodia Scorpion

Anumite blocaje sau situații te pot face să te întrebi astăzi dacă este ceea ce îți dorești să ai pe termen lung. Dacă nu, atunci poate că e momentul să te gândești la o schimbare.

Zodia Săgetător

Astăzi poți fi mai distrat sau mai neatent la modul cum interacționezi cu ceilalți, iar asta poate fi interpretat greșit. Încearcă să fii mai empatic în comunicarea ta pentru a nu-ți creea probleme.

Zodia Capricorn

Astăzi este o zi în care poți să interacționezi bine cu cei din jur. Anumite lucruri vrei să le ții ascunse față de străini, iar cei dragi te pot înțelege cel mai bine.

Zodia Vărsător

Dacă oportunitățile nu vin de la sine, este un moment bun să te ambiționezi și să ți le creezi tu.  Ideile tale sunt bune și trebuie să crezi în ele mai mult decât ar putea ceilalți să te motiveze.

Zodia Pești  

Astăzi este o zi în care poți simți un ajutor divin, iar asta pe de-o parte poate să te ajute, iar pe de alta să te facă să te întrebi de ce tocmai ție ți se întâmplă toate astea. Ai încredere că e spre binele tău.