Horoscop vineri, 4 decembrie. Scorpionii trebuie să ceară ajutor divin

Astrolog Roxana Lușneac 03.12.2020, 19:32
Horoscop vineri, 4 decembrie. Scorpionii trebuie să ceară ajutor divin

Horoscop vineri, 4 decembrie. Scorpionii trebuie să ceară ajutor divin, iar Racii se ceartă cu partenerii. Luna decembrie a anului 2020 aduce multe schimbări pe plan astral pentru acești nativi. Ce le rezervă astrele tuturor celor 12 zodii. Pentru cei care se simt că sorții sunt de partea lor și vor să joace la loto, numerele norocoase pentru vineri, 4 decembrie 2020, sunt 5,13,16,24. Culorile care îți vor purta noroc vineri, 4 decembrie, sunt roz și mov.

Horoscop vineri, 4 decembrie. Ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie

Berbec

Anumite activități pe care le întreprinzi vor necesita un efort mai mare pentru a fi finalizate. Cei dragi sunt alături de tine pentru a te ajuta să treci prin această această destul de dificilă.

Taur

Vă găsiți cumva liniștea în persoană iubită, iar asta va ajută să vă organizați gândurile și prioritățile. E un moment bun să vă încărcați cu energie pozitivă și prin meditație, rugăciune, băi cu sare.

Gemeni

Dacă aveți anumite probleme de cuplu care au tot rămas nerezolvate, astăzi este un moment bun să exprimați ceea ce simțiți cu răbdare, fără a începe să reproșați, ci mai degrabă prezentându-le din punctul vostru de vedere.

Care este zodia care va petrece sarbatorile de iarna alaturi de persoana iubita
Care este zodia care va petrece sarbatorile de iarna alaturi de persoana iubita

Horoscop vineri, 4 decembrie. Rac

Un anumit comportament al partenerului de viață va supără cumva, dar cea mai bună metodă de a-l înțelege este să încercați să vă puneți în locul lui. Poate nu e rău intenționat, poate caută doar niște răspunsuri.

Leu

Familia vă susține în tot ceea ce faceți, de aceea este indicat să petreceți acest început de weekend împreună cu ei.  Evenimentele din ultima săptămână v-au dat un pic peste cap, iar asta vă va face să conștientizați niște lucruri.

Fecioară

Partenerul de viață este alături de voi, dar și familia, iar asta este foarte important să vedeți că aveți pe cine să vă bazați. Atunci când vine vorba de aspectul financiar, cumva aveți de câștigat.

Balanță

Susținerea în această zi o primești de la norocul tău. Anumite împliniri sau vești bune pot veni pentru că le meriți. Pe de cealaltă parte, anumite evenimente din viața ta încă mai au nevoie de timp pentru a se vindeca.

Racii se cearta cu partenerii lor. Ce iti rezerva astrele vineri, 4 decembrie 2020
Racii se cearta cu partenerii lor. Ce iti rezerva astrele vineri, 4 decembrie 2020

Horoscop vineri, 4 decembrie. Scorpion

În acest moment trebuie să muncești pentru orice realizare pe care ți-o dorești, deoarece nimic nu vine de la sine, cu atât mai puțin bazându-te pe noroc. Nu ezită să ceri ajutor divin dacă simți asta.

Săgetător

Dacă în trecut ați împrumutat niște bani, acum aceștia pot să vă fie returnați. Nu este o zi bună pentru consultații medicale și analize de sânge. Aveți grijă de imunitatea voastră.

Capricorn

Încă trebuie să faci niște eforturi pentru a organiza sectorul tău financiar deoarece, deși ai reușit să pui ceva la o parte, încă nu ești mulțumit și cumva nu este suficient pentru toate cheltuielile prevăzute.

Horoscop vineri, 4 decembrie. Vărsător

Încearcă să nu riști din punct de vedere financiar mai mult decât poți duce în acest moment. Încearcă să analizezi lucrurile ,,la rece’’ pentru a vedea clar care sunt pașii pe care trebuie să-i faci în viitor.

Pești

Din punct de vedere financiar puteți găsi foarte ușor soluțiile de care aveți nevoie, pentru a vă scoate din orice impas. Anumite cheltuieli trebuie făcute acum pentru a câștiga în viitor.

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...