Horoscop vineri, 31 decembrie 2021. Schimbare de planuri pentru zodia Capricorn

Astrolog Roxana Lușneac 30.12.2021, 19:48
Horoscop vineri, 31 decembrie 2021. Schimbare de planuri pentru zodia Capricorn

Ultima zi a anului va aduce schimbări importante pentru zodia Capricorn, potrivit horoscop vineri, 31 decembrie 2021. Culorile norocoase ale zilei sunt galben și auriu, iar numerele ce ne vor aduce noroc sunt: 3, 10, 13, 15, 24, 40. Află previziunile pentru toate cele 12 semne ale zodiacului.

Horoscop vineri, 31 decembrie 2021 – Berbec

Aspectele zilei de astăzi te fac să fii mai inspirat să îți asculți intuiția și să faci alegerile cele mai bune din punct de vedere profesional. Poate nu pot schimba foarte multe în acest moment, dar cu siguranță știi ce ai de făcut pentru ați atinge obiectivele pe viitor.

Taur

Chiar dacă în această perioadă nu poți intra foarte mulți în contact cu oamenii direct, cumva reușești să-ți faci noi cunoștințe și chiar să-ți extinzi cercul profesional. Aspectele actuale te fac să intri în noul an plin de optimism.

Gemeni

Ai nevoie de foarte multă liniște în acest moment și sectorul casei tale ți-o oferă prin prisma persoanelor dragi care fac tot ceea ce este posibil pentru ca tu sa fii bine. Bucura-te de aspecte actuale și intră în noul an cu zâmbetul pe buze.

Horoscop vineri, 31 decembrie 2021 – Rac

Partenerul de viață este cel care își dorește să vină cât mai aproape de tine sau are nevoie de susținerea ta. Comunicarea este cea care te ajută foarte mult si te poate face să înțelegi niște lucruri la ceilalți și la tine.

Leu

Sunt foarte multe lucruri care se întâmplă acasă în acest moment, dar este posibil să simți o detașare legată de anumite discuții cu care este posibil să-ți fi dat dat seama că nu mai are sens să-ți irosești energia. Lasa supararile în spate, începe un nou an!

Fecioară

Începe un nou an, iar asta aduce o nouă energie. Este posibil ca deja să-ți fi făcut o listă cu dorințe pentru 2022 și abia aștepți ca toate aceste lucruri să înceapă să devină realitate. Încearcă să te concentrezi și pe altceva în afară de muncă sau câștiguri.

Horoscop vineri, 31 decembrie 2021
Horoscop vineri, 31 decembrie 2021

Horoscop vineri, 31 decembrie 2021 – Balanta

Anul 2021 se pare că nu a fost unul foarte ușor pentru tine și cumva abia aștepți să scapi de energia lui. Pentru a te detașa cu totul de acest aspecte, trebuie în primul rând să înveți să ierți oamenii care ți-au greșit.

Scorpion

Există posibilitatea producerii unor conflicte mocnite acasă sau în familia extinsă. Pe de altă parte pot exista anumite interese ale persoanelor de la care voi inițial ați avut anumite așteptări și poate voi ați făcut la fel în locul lor.

Sagetator

Micul benefic vă ajută în acest moment să vă găsiți liniștea și echilibrul în viața voastră. Anul 2021 nu a fost unul ușor nici pentru voi, dar toate aspectele v-au maturizat si v-au ajutat să ajungeți la un prag mai ridicat de evoluție.

Horoscop vineri, 31 decembrie 2021 – Capricorn

Mercur arată că v-ați dori foarte mult să socializați sau să vă întâlniți cu anumiți oameni dragi, numai că din păcate Saturn va restricționează acest aspect și vă face să trebuiască să vă schimbați planurile pe ultimul moment.

Varsator

Marele benefic Jupiter este de partea voastră, ceea ce înseamnă că ultima zi din an vă aduce liniște și echilibru. Sunteți împăcat cu alegerile pe care le-ați făcut în tot acest timp și știți că abia este începutul.

Pesti

Sunt anumite aspecte care vă îngrijorează în acest moment și deși încercați să fiți pozitivi în atitudine, asta nu înseamnă că nu vă mai gândiți. Încercați să aveți măcar un strop de Credință că va fi bine.

Urmăriți Impact.ro și pe