Horoscop vineri, 30 septembrie 2022. Cea mai norocoasă zodie a zilei

Anca Manolica 30.09.2022, 00:04
Horoscop vineri, 30 septembrie 2022. Cea mai norocoasă zodie a zilei

Horoscop zilnic vineri, 30 septembrie 2022. Ultima zi a lunii septembrie multe schimbări importante pentru fiecare zodie în parte. Tranzitul Lunii prin zodia Săgetător, în aspecte foarte bune cu planetele din Balanță și Berbec, vine cu mult entuziasm, poftă de viață, dar și cu oportunități de creștere în diferite domenii de activitate. Iată ce spun astrele pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop vineri, 30 septembrie 2022

Berbec

Tranzitul Lunii de astăzi îți aduce o gândire pozitivă și o doză mare de entuziasm, astfel că vei face față tuturor provocărilor care îți ies în cale. Contextul astrologic te ajută să ajungi mai ușor la o înțelegere cu cei din jur și chiar să pleci într-o călătorie sau cel puțin să o planifici.

Taur

Azi ar trebui să încerci să te relaxezi mai mult și să nu pui prea mare presiune pe tine. Deși ai spor la locul de muncă, dacă nu îți dozezi corect energia și nu ai un program organizat, s-ar putea să ajungi epuizat la final de zi. Din punct de vedere financiar, contextul astrologic te ajută să rezolvi niște situații mai complicate.

Gemeni

Luna trece prin sectorul relațiilor tale și te susține să reașterni armonia în cuplu și să planifici o ieșire cu partenerul de viață. Dacă ești singur, nu refuza invitația prietenilor de a ieși din oraș pentru că poți cunoaște o persoană care să-ți trezească interesul. Sunt zile favorabile și pentru îmbunătățirea relațiilor cu copiii.

Citește continuarea horoscopului pentru vineri, 30 septembrie, pe Playtech.ro.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...