Horoscop vineri, 30 octombrie 2020. O zodie va face schimbări drastice

Astrolog Roxana Lușneac 29.10.2020, 18:00
Horoscop vineri, 30 octombrie 2020. O zodie va face schimbări drastice

Horoscop vineri, 30 octombrie 2020. O zodie va face schimbări drastice. Luna Octombrie i-a pus la încercare pe mulți dintre nativi. Care sunt cele mai norocoase zodii. Cifrele norocoase sunt 4,13,34,56, iar culorile care poartă, azi, noroc sunt alb, mov și bej.

Horoscop vineri, 30 octombrie 2020

Berbec 

Casa câștigurilor este activată și tranzitele pot să vă aducă în perioada următoare recunoașterea meritelor, susținerea celor mai cu experiență și succes. Important este că astăzi să nu faceți nicio investiție financiară fară a vă consulta cu partenerul de viața, chiar dacă v-ați propus de mult timp.

Taur

Norocul este de partea voastră în acest sfârșit de săptămână, dar nu trebuie să cheltuiți peste măsură sau să vă grăbiți în a face anumite planuri. Luați fiecare situație la timpul ei. Călătoriile nu sunt indicate și nici excesele.

Gemeni

Cei care sunteți în căutare de noi idei, de un nou serviciu sau de noi parteneriate, acum puteți începe să aveți noroc. De undeva vine o veste bună, numai că această activitate poate cere și implicarea altei persoane.

Rac

Atitudinea voastră atunci când vine vorba de familie trebuie să fie una de înțelegere și empatie. Încercați să comunicați cu persoană iubita ceea ce gândiți,  iar atunci când nu aveți soluții să apelați la divinitate.

Leu

Casa spiritualității și a străinătății vă face să va doriți multe lucruri  pentru perioada următoarea. Fie că vreți să plănuiți o vacanță, fie măcar un weekend în peste granița, speranța moare ultima. Indicat ar fi să ai un pic de răbdare până să te apuci să faci planuri și pentru sărbători.

Fecioară

Meditația, rugăciunea sau activitățile care vă scot din rutină zilnică vă sunt indicate. Important este să va îmbunătățiți starea de bine și să vă deconectați de la toată treaba și stresul de zi cu zi.

Norocul este de partea Taurilor, in timp ce Varsatorii vor sa se izoleze
Norocul este de partea Taurilor, in timp ce Varsatorii vor sa se izoleze

Balanță

Discuțiile în contradictoriu pot fi purtate pe un ton calm, iar asta vă dă putere și echilibru. Veți câștigă într-un final, deoarece strategiile voastre de apărare sunt bine puse la punct. Important este  nu puneți la suflet, pentru   tot ce va deranjează va trece până la urmă.

Scorpion

Rezultatele pozitive pot apărea la serviciu și există în egală măsură posibilitatea apariției unor noi schimbări. Fie că este vorba de niște drumuri care trebuie făcute sau de noi responsabilități de asumat.

Săgetător

Unele aspecte ale vieții voastre trebuie schimbate cumva, iar asta nu puteți să faceți decât voi. Fie ce începeți să faceți niște exerciții sau să schimbați ceva în alimentație.

Capricorn

Luna Octombrie în general v-a arătat niște semne importante în legătură cu oamenii din viață voastră, iar astăzi poate fi o zi bună în care să vă gândiți la ce ați avut de învățat din asta.

Vărsător

Aveți nevoie de o pauză și acest început de weekend vă bucură. Poate nu vreți neapărat să interacționați cu foarte mulți oameni, dar va face bine să ieșiți pe cât posibil împreună doar cu persoană iubita și copii.

Pești

Sunteți calmi, mintea vă funcționează la capacitate maximă și asta vă ajută enorm pentru a caută soluțiile cele mai bune și a lua decizii. Deși e început de weekend, gândul va stă la anumite tranzacții și la profit.

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...