Horoscop vineri, 3 martie 2023. Zodia care primește o veste surprinzătoare, se anunță noi începuturi

Beatrice Dumitru 02.03.2023, 15:58
Horoscop vineri, 3 martie 2023. Zodia care primește o veste surprinzătoare, se anunță noi începuturi

Horoscopul zilei de 3 martie. Previziunile pentru toate cele 12 semne zodiacale. Află ce îți rezervă astrele și cu ce fel de zi te confrunți la serviciu, ce nouă iubire te așteaptă, dacă este o zi bună pe plan financiar și cum stai cu sănătatea. O zodie primește o veste surprinzătoare.

Horoscop zilnic, vineri, 3 martie 2023

Berbec

Vei avea parte de o zi aglomerată la locul de muncă și încerci pe cât posibil să termini lucrurile mai din timp. În acest weekend vei fi foarte carismatic și poți atrage acea persoană la care te gândești demult. Dacă ai deja un partener, vei simți multă pasiune care te va duce într-o dimensiune necunoscută.

Taur

Vei simți că astrele au conspirat pentru a te face fericit și vei înfrunta tot ce vine cu o atitudine foarte pozitivă și vei ieși învingător. În acestă zi vei ieși în evidență oriunde te-ai afla. Nu lua în considerare răutățile celor din jur care vin spre tine astăzi.

Horoscop vineri, 3 martie 2023. Zodia care primește o veste surprinzătoare, se anunță noi începuturi
Horoscopul zilei de vineri, 3 martie.

Gemeni

Cu Marte în zodia ta, ești foarte activ și de neoprit, dar gândește-te cu calm la deciziile pe care le iei pentru a face totul corect. Modul tău de a vedea viața se poate schimba, dar este important să nu te grăbești și să te adaptezi ritmului evenimentelor. Vei avea parte de o zi solicitantă, dar reușești să-ți atingi toate obiectivele.

Rac

Ai putea stârni invidie cu realizările tale și nu ar fi neobișnuit ca unele persoane din jurul tău să încerce să te împiedice sau să te trădeze. Astrele spun că zona socială se va contura din ce în ce mai bine datorită spiritului tău veșnic tânăr.

Leu

Ceva ce ai avut la îndemână s-ar putea evapora în ultimul moment, dar este timpul să te concentrezi pentru a merge mai departe cu planurile tale și pentru a uita ce te face să suferi. Vei avea parte și de lucruri mai fericite în zona relațiilor de cuplu, dar important este să ai mai multă încredere în tine.

Fecioară

Capacitatea ta de muncă și sacrificiu te poate determina să-ți asumi mai multe responsabilități decât partea ta, dar eforturile tale vor fi răsplătite așa cum meriți. Vei simți că norocul te însoțește în orice moment. Poate vei fi nevoit să iei o decizie importantă referitoare la o oportunitate de a părăsi țara și de a te specializa alături de profesioniști din domeniul tău.

Balanță

Vor fi schimbări majore în viața ta și de ceva timp cauți o locuință nouă. Dacă locuiești în chirie, este momentul să-ți achiziționezi un apartament. Destinul te poate surprinde cu ceva minunat. Îndrăznește să te bucuri de viață, fără prejudecăți sau condiții.

Scorpion

Se poate întâmpla ceva neașteptat care te va face să zâmbești. Fii atent la indeciziile tale pentru că pot aduce multă dezamagire în viața ta amoroasă. Trebuie să îți clarifici sentimentele. Stai departe de bârfe și răutăți, căci nu ai nevoie de asemenea energii negative în jurul tău.

Săgetător

Trebuie să rezolvi unele conflicte din trecut care îți pot condiționa prezentul. Fii atent la oportunitățile care ți se vor prezenta și care s-ar putea să nu se repete. Unul dintre șefi îți propune să petreci mai mult timp pentru dezvoltarea unui proiect, lucru care te bucură, mai ales că e vorba de un salariu mai mare.

Capricorn

Fii foarte precaut când vine vorba despre chestiunile financiare pentru a evita greșelile pentru care ai putea plăti scump. Vei face un mare efort pentru a te deschide și pentru a-ți exterioriza emoțiile. Nu te închide, cei din jur te pot ajuta foarte mult.

Vărsător

Fii atent pentru că cineva te poate implica în situații care sunt copleșitoare sau conflictuale. Vei fi foarte rezervat cu viața ta amoroasă și va trebui să te izolezi pentru a reflecta. Vrei să termini munca mai repede și să petreci mai mult timp în oraș.

Pești

Cu Soarele în zodia ta, ești foarte pozitiv și dornic să-ți consolidezi proiectele și să realizezi ceea ce ai planificat. În viața ta sentimentală vin schimbări care te vor elibera de rutină și vor înviora relația. Este important ca astăzi să petreci mai mult timp alături de familie și de prieteni.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...