Horoscop vineri, 3 decembrie 2021. Ce zodie poate să aibă probleme cu sănătatea

Astrolog Roxana Lușneac 02.12.2021, 17:36
Horoscop vineri, 3 decembrie 2021. Ce zodie poate să aibă probleme cu sănătatea

Sfârșitul săptămânii vine cu o serie de vești noi pentru toate cele 12 zodii ale horoscopului. Potrivit astrologului Impact.ro, Roxana Lușneac, pentru ziua de vineri, 3 decembrie, unii dintre nativi traversa o perioadă dificilă din punct de vedere medical. Pentru a aduce șansa de partea ta, alege culori norocoase: galben muștar și roșu, precum și numerele norocoase: 1, 10, 20, 32, 35 și 40.

Previziuni astrale pentru vineri, 3 decembrie 2021

Berbec

Anumite trăiri și gânduri pe care le aveți în prezent tind să vă măcine cumva în interior și trebuie să învățați să țineți mai mult cu voi, nu doar cu ceilalți. Ultima perioadă de timp a tot încercat să vă facă să realizați că fiecare om până la urmă decide pentru el.

Taur

Voi vă doriți să faceți multe întru un timp foarte scurt, iar partenerul de viață nu este neapărat de acord cu planurile voastre. Încercați să nu vă grăbiți în a face prea multe cheltuieli în baza unor bani care posibil să îi primiți. Ce-i în mână, nu-i minciună.

Gemeni

Aspectul sănătății poate să vă dea anumite sensibilități au probleme astăzi, ceea ce înseamnă că este posibil să nu vă simțiți chiar în formă. Încercați să nu vă mai încărcați cu treburile și energiile celor din jur și ocupații-vă mai mult de voi.

Rac

Anumite câștiguri pe care le așteptați în prezent este posibil să mai întârzie. astăzi puteți avea ceva mai multă grijă de copii și de familie, pentru că ei sunt cei care au nevoie de prezența și de implicare a voastră în anumite activități.

Leu

Vă poate face să simțiți o detașare vizavI de un subiect legat de casă, de confortul vostru și de liniște emoțională. Tindeți să puneți mai mult accent pe carieră, lăsând în urmă lucrurile care vă deranjează, dar pe care nu vreți să le înfruntați în acest moment.

Fecioară

Dacă până acum aveți anumite dorințe, Marte vă ajută în acest moment să treceți la acțiune și să începeți să vă faceți curaj pentru a face un pas înainte. Important este totuși să nu uita să fiți diplomați în atitudine, pentru că vorba dulce mult aduce.

Slabiciunil fiecarui nativ din horoscop
Previziuni pentru fiecare nativ din horoscop

Balanță

Se întâmplă foarte multe în viața ta, în casa ta, în familie sau în tot ceea ce te reprezintă pe tine, pentru că aspectele cele mai grele sunt în prima casă, iar de acolo pleacă și parcă te zdruncină din temelii. Încearcă să nu iti iei in serios doar emoțiile negative, pentru că sunt trecătoare.

Scorpion

Astăzi poate realizați că trebuie să lăsați în urmă anumite aspecte care cândva vă dureau, sau anumiți oameni care vă fac rău și să încercați să vă construiți un nou parteneriat sau o nouă relație bazată pe încredere.

Săgetător

Poate că în acest moment nu simțiți că imaginea voastră are atât de mult de câștigat pe cât v-ați fi dorit, dar trebuie să aveți un pic de răbdare. Impulsivitatea nu vă va ajuta cu nimic în acest moment, mai ales dacă mizați pe ceva ce nu este sigur sau pe ceva ce nu mai puteți schimba.

Capricorn

Deși sunt și lucruri care nu vă convin în acest moment sau pur și simplu aveți nevoie de o vacanță pentru că sunteți foarte obosiți, astrele vă susțin să terminați cu succes proiectele pe care le-ați început. Căutați-vă motive să zâmbiți, puneți-vă dorințe.

Vărsător

Marele benefic Jupiter este la voi în semn, ceea ce înseamnă că sunteți protejați atât de astre cat și de cei din jur în această perioadă. Ocupați-va astăzi de treburi legate de casă sau de familie. La sănătate, imunitatea voastră este puternică în acest moment.

Pești

Astrele vă susțin aspectul muncii astăzi, iar aici faceți echipă bună cu un prieten sau cu partenerul de viață. Încercați să văd și odihniți atunci când simțiți că sunteți epuizați. O poveste bună poate veni de la distanță.

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...