Horoscop vineri, 29 octombrie. Zodia cu mare noroc la final de săptămână

Astrolog Roxana Lușneac 28.10.2021, 20:00
Horoscop vineri, 29 octombrie. Zodia cu mare noroc la final de săptămână

Horoscop vineri, 29 octombrie. O zodie are mare noroc la final de săptămână. Culorile norocoase sunt roz și mov, iar numerele ce aduc noroc sunt 2, 13, 24, 32 și 34.

Horoscop vineri, 29 octombrie. Berbec și Taur

Berbec

Chiar dacă nu simți în fiecare moment susținerea celor din jur, asta nu înseamnă că trebuie să te îndoiești de propriile calități. Unele proiecte trebuie încheiate acum pentru a putea fi focusat pe pasiunile tale în viitor.

Taur

Ziua de astăzi îți aduce inspirație, iar dacă nu ai timp să te ocupi de toate ideile care îți vin și să le dezvolți, încearcă măcar să ți le notezi pentru le avea la îndemână pe viitor. E timpul să-ți întorci norocul în favoarea ta.

Horoscop vineri, 29 octombrie. Zodia cu mare noroc la final de saptamana
Simboluri ale zodiilor

Horoscop vineri, 29 octombrie. Gemeni și Rac

Gemeni

Cel mai bun scenariu în acest moment ar fi ca aspectul carierei tale să evolueze, iar anumite parteneriate și contracte să îți aducă satisfacție. Acest lucru se poate întâmpla, numai că trebuie să ai mai multă grijă ca stresul să nu te determine să faci lucruri în grabă.

Rac

Sfârșitul de lună te găsește cu o energie pozitivă destul de mare, poate până acum ti-a fost greu să faci un anumit lucru, dar de acum ai început prinzi încredere în propriile forțe și decizii. Micul benefic Venus îți aduce o companie plăcută și momente frumoase.

Horoscop vineri, 29 octombrie. Leu și Fecioară

Leu

Ziua de astăzi te ajută cu o energie bună în care poți să te echilibrezi energetic și să ai grijă de anumite lucruri pe care le-ai tot amânat de ceva timp. Poate că e timpul ca din punct de vedere profesional să faci o achiziție care să te bucure. Satisfacțiile vin, dar și sentimentul de împlinire.

Fecioară

Sfârșitul de săptămână îți dă motive să prinzi curaj să comunici mai direct și mai clar în tot ceea ce ține legat de munca ta. poate anumite persoane au înțeles greșit intenția ta, pentru că nici tu nu ai dat suficiente detalii sau nu te-ai implicat prea mult în explicații. Aspectele de acum te încurajează să îți învingi niște frici.

Horoscop vineri, 29 octombrie. Balanță și Scorpion

Balanță

Micul benefic Venus este de partea voastră, ceea ce înseamnă că vă poate aduce abundență, noroc și o comunicare productivă cu cei din jur. Începutul de weekend pare să vină și cu o veste bună sau chiar cu plecare într-un loc în care vă puteți relaxa. Dacă sunteți singuri, acum e un moment bun să cunoașteți pe cineva interesant.

Scorpion

Luna în Leu te ajută foarte bine să pui cap la cap anumite realizări pe care le ai până în acest moment și să vezi exact în ce direcție mergi atunci când vine vorba de carieră. Tu știi foarte bine ceea ce valori ai, ce iți place și nu te lăsa indus în eroare de satisfacții trecătoare.

Horoscop vineri, 29 octombrie. Săgetător și Capricorn

Săgetător

Luna în Leu din acest moment te ajută să vezi mai clar ce ai de învățat din toate experiențele prin care a trecut până la acest moment, dar și să înțelegi cât de mult te maturizat în ultima perioadă de timp. Uneori un șoc puternic emoțional sau aflarea unui adevăr care doare este cel mai bun profesor.

Capricorn

Monologul tău interior poate să fie în acest moment unul pozitiv, mai ales că micul benefic Venus este departe a ta și te determină să nu te mai judeci aspru, ba chiar să te premiezi atunci când meriți. Schimbarea ta de atitudine poate aduce lucruri bune precum o mărire de salariu, o validare din partea cuiva important sau niște câștiguri importante.

Horoscop vineri, 29 octombrie. Vărsător și Pești

Vărsător

Luna te încurajează astăzi să ai încredere în emoțiile tale și în modul tău de a manageria lucrurile. Oamenii din jur, familia dar și cunoștințele îți sunt mai aproape decât crezi, dar o fac din umbră și vor să te susțină în orice decizie vei lua și de acum încolo.

Pești

Sfârșitul de săptămână începe cu un aspect a micului benefic Venus și a lui Jupiter, ceea ce înseamnă că e un bun moment să termini o etapă a vieții tale și să începi una nouă. Cei din jur îți recunosc talentele și abilitățile în tot ceea ce ține de cariera ta, iar asta îți dă încredere în propriile forțe.

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...