Horoscop, vineri, 29 mai 2020. Surprize mari pentru Berbeci

Redacția IMPACT 28.05.2020, 19:24
Horoscop, vineri, 29 mai 2020. Surprize mari pentru Berbeci

Astrologii vin cu vești cât se poate de bune pentru majoritatea nativilor din zodiacul european. Horoscopul de vineri, pe 29 mai 2020, arată că Berbecii vor avea parte de surprize de neratat. De asemenea, Taurii au nevoie de ceva mai multă liniște în această perioadă, pe când Racii își fac planuri de vacanță.

Horoscop, vineri, 29 mai 2020. Surprize mari pentru Berbeci

Berbec

Berbecii au parte de o surpriză la care în mod cert nu se așteptau. S-ar putea lăsa învăluiți de o iubire, vineri pe 29 mai, când vor putea să își întâlnească sufletul pereche. Astrele fac în așa fel încât o persoană de care se simțeau atașați, fie pe care o considerau specială, să facă un pas semnificativ în debutul unei povești de iubire.

Taur

Taurii trebuie să își găsească mai multe activități care să le aducă liniștea, în această perioadă. De aceea, acestor nativi le este recomandat să se relaxeze, mai ales celor care se simt asaltați de anumite probleme. Dacă se vor elibera de stres vor putea să vadă lucrurile cu ochi noi.

Gemeni

Nativii Gemeni privesc cu foarte multă speranță următoarea perioadă. Se pare că evenimentele recente de care au avut parte îi vor pune pe gânduri. De aceea, ar putea găsi o cale spre succes, dacă își vor aplica metodele. În plan sentimental traversează o clipe foarte benefice în cuplu.

Rac

Racii ar putea remarca faptul că nu este cea mai bună zi în care să riște să ajungă într-o situație neplăcută. Totuși, vor face planuri de călătorie și se bucură de ce le rezervă viitorul.

Leu

Leii vor putea primi o doză benefică de energie care le vor însenina în mod cert ziua. Se simt foarte încrezători pe propriile forțe, de aceea nu se tem să își asume și câteva riscuri. Pe plan profesional ar putea avea parte de o colaborare neașteptată. Mai mult, succesul lor se va putea traduce și prin abilitatea de-a fi spontani și prin felul lor propriu de-a nu lua în calcul vreo altă părere, în afară de-a lor.

Horoscop, vineri, 29 mai 2020. Surprize mari pentru Berbeci
Berbecii au parte de mari surprize, la început de weekend

Fecioară

Fecioarele ar putea remarca faptul că un prieten apropiat este pe cale să își asume un foarte mare risc. De aceea, se simt măcinați de această situație și cred că ar fi bine să intervină. Dacă nu au încredere că este cea mai bună decizie, ar trebuie să acționeze, potrivit observatornews.

Balanță

Balanțele au posibilitatea să schimbe energia acumulată dintr-o situație rea, în ceva bun. Au capacitatea să pună capăt neînțelegerilor și să îi facă pe alții să renunțe la contradicții. Îi vor uimi pe alții cu forța aceasta de care dau dovadă.

Scorpion

Scorpionii pot avea o zi în care au de semnat acte. De aceea, trebuie să aibă grijă la tot ceea ce le poartă numele și să nu arunce cu subsemnatul fără a citi cu grijă documentele. De asemenea, ar putea încheia o colaborară foarte bănoasă.

Săgetător

Săgetătorii au discuții ce îi fac să nu înțeleagă pe deplin o situație pe care o traversează. Dacă vor face un pas în spate vor putea remarca ce îi deranjează de fapt. De aceea, orice problemă pe care o întâmpină și ce nu pare să aibă vreo rezolvare poate să își găsească un răspuns astfel.

Capricorn

Capricornii au abilități intelectuale foarte bune, dar vineri le este recomandat să se ocupe de treburi mai puțin solicitante. Dacă au probleme sentimentale vor putea remarca și că o pauză de la a supra-analiza situația le va face foarte bine.

Vărsător

Vărsătorii au mari speranțe pentru ce urmează în viața lor, pentru că și destinul le rezervă anumite surprize. Nu trebuie să se încreadă în vorbele de duh ale celorlalți și trebuie să treacă totul prin filtrul propriu înainte să ia o decizie.

Pești

Peștii trebuie să reziste mai bine în fața provocărilor, deși au parte și de suficiente momente distractive. De asemenea, vor putea avea senzația că tot ceea ce trăiesc trebuie împărtășit cu alții, dar nu este cazul de cele mai multe ori.

Urmăriți Impact.ro și pe