Horoscop vineri, 29 aprilie. Schimbări majore pentru Săgetători. Ce se anunță pentru restul zodiilor

Astrolog Roxana Lușneac 28.04.2022, 18:31
Horoscop vineri, 29 aprilie. Schimbări majore pentru Săgetători. Ce se anunță pentru restul zodiilor

Finalul săptămânii aduce vești importante pentru nativii din zodiac. Ziua de vineri, 29 aprilie, anunță schimbări importante pentru Săgetători, dar și pentru alte zodii care se bucură de evenimente neașteptate în această perioadă. Cei care speră să atragă norocul de partea lor, astrele indică nuanțele de roz și albastru deschis, dar și numerele norocoase 2, 17, 19, 30, 32, 38.

Horoscop vineri, 29 aprilie. Previziunile astrale pentru toate zodiile

Berbec

Nu trebuie să îți fie frică să impui anumite limite în fața persoanelor care tot încearcă să te scoată din zona ta de confort. Conexiunea pe care semnul Berbec o face astăzi cu planeta karmică Saturn îți arată foarte clar ceea ce contează cu adevărat pentru tine.

Taur

Astăzi este o zi bună în care poți să vezi frumusețea acolo unde în trecut vedeai doar lucruri normale. Luna începe o călătorie în Berbec, ceea ce te face pe tine să fii mai introvertit în tot ceea ce ține de gânduri și sentimente în următoarele zile.

Gemeni

Aspectele actuale sunt foarte bune, mai ales dacă îți dorești să organizezi niște întâlniri cu persoane care au influență mare și pe a căror sprijin te bazezi. A vorbi despre ceea ce gândești și despre adevărul tău este cea mai bună modalitate prin care să atragi norocul de partea ta.

Rac

Astăzi este o zi bună pentru a încerca să te implici mai mult în tot ceea ce ține de comunitatea ta sau de cercul tău de prieteni. Atunci când vine vorba de sectorul carierei, încearcă să îți iei ceva mai mult timp pentru a vedea exact ceea ce îți dorești să faci în viitor.

Leu

Aspectele actuale vin foarte puternic pe casa a zecea, ceea ce înseamnă cariera și lucrurile pe care vrei să le faci mai bine pentru a reuși în viitor să câștigi mai mulți bani să te simți mai apreciat. Din punct de vedere profesional, ar trebui să faci un pas în spate pentru a reuși să vezi mai clar toate circumstanțele.

Fecioară

Astăzi este o zi în care poți simți nevoia unei conexiuni puternice cu acel cineva special. Mercur, planeta comunicării, deschide în harta ta diverse modalități prin care poți scăpa de anumite blocaje și poți ajunge acolo unde îți dorești, cel puțin din punct de vedere mental.

Horoscop vineri, 29 aprilie
Horoscop vineri, 29 aprilie

Balanță

Dacă îți dorești să reușești tot ceea ce ți-ai propus pentru ziua de astăzi, încearcă să faci un tabel al priorităților, pentru că altfel riști să lași pe dinafară lucruri importante. În partea a doua a zilei discuții interesante și planuri de viitor pot avea loc împreună cu persoana iubită.

Scorpion

Aspectele zilei de astăzi pot aduce momente plăcute împreună cu persoanele dragi sau cu familia. Încearcă să nu îți abandonezi responsabilitățile pe care le ai legate de casă sau de partenerul de viață, pentru că inevitabil va trebui să ai de-a face cu ele mai devreme sau mai târziu.

Săgetător

Aspectele actuale promit anumite oportunități sau poate chiar anumite schimbări pe care le aștepți de o lungă perioadă de timp. Însă, până a ajunge la rezultatele dorite, trebuie să ieși ceva mai mult din zona ta de confort și să treci la treabă.

Capricorn

Dacă până acum ce ai făcut anumite planuri legate de un nou proiect sau de o nouă casă, acum e momentul să începi demersurile în tot ceea ce ține de planul domestic. Ai nevoie de un nou început pentru a reuși să-ți îndeplinește ambițiile.

Vărsător

Aspectele care vin în drumul tău astăzi pot aduce diverse oportunități care te ajută să te simți mai bine în propria ta viață și să fii mândru de alegerile făcute până în prezent. Pe de altă parte, trebuie să încerci să fii diplomat în atitudine și empatic cu cei din jur, pentru ca vibrațiile pozitive să fie într-un flux continuu.

Pești

Astăzi este o zi bună pentru a încerca să vezi exact ceea ce îți aduce stabilitate în viața ta emoțională și ceea ce te face să te simți cu adevărat bine. Ai nevoie să construiești o fundație solidă dacă vrei să ai un viitor semeț, stabil alături de persoana pe care o iubești.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...