Horoscop vineri, 28 octombrie 2022. Zodia care regăsește o dragoste din trecut, se reaprind fiorii iubirii

Anca Manolica 27.10.2022, 19:58
Horoscop vineri, 28 octombrie 2022. Zodia care regăsește o dragoste din trecut, se reaprind fiorii iubirii

Horoscop zilnic vineri, 28 octombrie 2022. Jupiter, planeta beneficiilor și a progresului, va reintra astăzi în mers retrograd în zodia Pești, până pe 24 noiembrie, după care planeta va parcurge direct acest semn până pe 20 decembrie. În toată această perioadă, Jupiter ne va stimula să revenim la credință și spiritualitate, să evoluăm la interior și să ne reanalizăm convingerile de viață, pentru a vedea ce lăsăm în urmă și cu ce mergem mai departe.

Horoscop vineri, 28 octombrie 2022

Berbec

Pentru acești nativi începe o perioadă în care trecutul va deveni, cu adevărat, trecut. Se vor detașa de multe credințe și convingeri care îi țineau ancorați și îi pot elibera de multe frici și frustrări avute, de amintiri. De asemenea, vor reuși să rezolve o problemă de sănătate.

Taur

Jupiter va retrograda în sectorul prietenilor, astfel că, va fi o perioadă prielnică în care Taurii să își reanalizeze anturajul și să vadă cu cine merită să păstreze o relație apropiată și de cine trebuie să se îndepărteze. De asemenea, ar trebui să aibă grijă la intențiile ascunse ale celor din jur. Unii nativi vor relua un proiect profesional abandonat în primăvara acestui an.

Citește și Horoscop săptămânal, 24-30 octombrie 2022. Zodia care primește o veste uriașă, care îi schimbă total viața

Gemeni

Jupiter va retrograda în sectorul carierei Gemenilor, astfel că le va cere să își reevalueze scopurile și țelurile și să vadă dacă sunt pe drumul cel bun. Este o perioadă de reevaluare și reorganizare profesională, inclusiv de revizuire a obiectivelor pe care le au și a strategiilor prin care vor să și le atingă.

Citește continuarea horoscopului de vineri, 28 octombrie 2022, pe Playtech.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...