Horoscop vineri, 28 mai. Peştii au nevoie de ajutor, nativii Fecioară se gândesc la vacanţă

Astrolog Roxana Lușneac 27.05.2021, 16:47
Horoscop vineri, 28 mai. Peştii au nevoie de ajutor, nativii Fecioară se gândesc la vacanţă

Horoscop vineri, 28 mai. Peştii au nevoie de ajutor, iar nativii Fecioară se gândesc la vacanţă. Culorile norocoase ale zilei sunt roz și mov, iar numerele ce aduc noroc sunt 3, 23, 29, 33 și 35.

Horoscop vineri, 28 mai. O zodie capătă puterea ce îi este necesară

Berbec

Astăzi puteți să începeți să vă faceți treaba pe care o aveți restanță legată de casă și de ce v-aduce vouă liniște sufletească. Unele schimbări le-ați tot amânat de mult timp.

Taur

Nu știți exact cum o să fie viitorul sau ce o să vă aducă acesta, dar soarele în semnul vostru vă aduce putere și reușiți să vă organizați din timp cu tot ce vă propuneți.

Horoscop vineri, 28 mai. Pestii au nevoie de ajutor, nativii Fecioara se gandesc la vacanta
Semne ale zodiilor

Horoscop vineri, 28 mai. O zodie trebuie să nu ezite să ceară ajutorul

Gemeni

Mercur vă face mai atenți la sănătatea voastră și la lucrurile pe care tot le-ați amânat cum ar fi niște investigații sau ritualuri de relaxare de care aveți atâta nevoie.

Rac

Aspectele de astăzi sunt cele care vă ajută să vă mobilizați și să reușiți să țineți pasul cu ceilalți. Nu ezitați să cereți ajutorul atunci când simțiți că aveți nevoie.

Horoscop vineri, 28 mai. O zodie este productivă

Leu

Împreună cu familia sau cu prietenii puteți pune acum la cale planuri legate de viitor care pot fi realizate cu succes. Nu ezitați să vă inspirați și din alte părți dacă simțiți că ceva nu se leagă cum trebuie.

Fecioară

Fie că vă gândiți deja la o vacanță, fie că vă stă gândul la un eveniment pe care îl aveți de organizat în perioada următoare sau chiar la niște surse de câștig financiar, ziua vă este ocupată din plin într-un mod productiv.

Horoscop vineri, 28 mai. O activitate în plus i-ar prinde bine unei zodii

Balanță

Cariera este foarte importantă pentru voi în acest moment, mai ales că simțiți că mai aveți multe lucruri de demonstrat. Pentru a putea să vă extindeți talentele, nu ar strica să faceți un curs sau o activitate extra.

Scorpion

Casa parteneriatelor este plină de viață, iar cei dragi vă dau putere să continuați ceea ce ați început deja să faceți. Nu știți poate încă care vor fi rezultatele finale, dar măcar vă simțiți puși în evidență și apreciați.

Horoscop vineri, 28 mai. O zodie reușește să facă ceva ce a tot fost amânat

Săgetător

Drumurile la distanță sunt cele care vă ajută în acest moment fie să vă relaxați, fie să începeți să lucrați la un nou proiect. Dați-i timpului timp și axați-vă în primul rând pe priorități.

Capricorn

Saturn deși merge retrograd în acest moment în semnul vostru, asta nu înseamnă decât că reușiți să realizați niște lucruri pe care fie tot le-ați amânat, fie au fost întârziate de alte circumstanțe.

Horoscop vineri, 28 mai. Unei zodii îi merge bine

Vărsător

Marele benefic rămâne de partea voastră și vă dă liniște și inspirație divină, iar pe de altă parte are grijă de sufletul și de inima voastră în tot ce ține legat de sectorul familiei și al casei.

Pești

Nu ezitați să căutați ajutor în exterior, mai ales că în acest moment puteți profita de beneficii venite din partea șefilor și a persoanelor cu un statut important.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...