Horoscop vineri, 28 ianuarie 2022. Zodia care trebuie să aibă grijă de persoana iubită

Astrolog Roxana Lușneac 28.01.2022, 00:05
Horoscop vineri, 28 ianuarie 2022. Zodia care trebuie să aibă grijă de persoana iubită

Horoscop vineri 28 ianuarie 2022 vine cu noutăți pentru fiecare zodie. Aflați în rândurile de mai jos cine sunt nativii care pot privi cu optimism această zi de început de weekend, dar și ce zodii trebuie să stea mai în gardă decât de obicei. Numerele norocoase ale zilei sunt 4,10,19,20,41,45, în timp ce culorile de care ar trebui să nu vă feriți sunt roz și verde deschis.

Horoscop vineri 28 ianuarie 2022. Berbecii nu trebuie să ia totul personal

Berbec

Din punct de vedere emoțional aspectele de astăzi te pot face să te simți mai sigur de tine. Este foarte important realizezi că ai capacitatea de a-i înțelege pe ceilalți în tot ceea ce ține de problemele lor, fără să încerci să iei totul personal.

Taur

Este posibil ca astăzi să simți nevoia de a sta mai mult cu familia, fără a avea foarte mulți oameni din cercul social în jurul tău. Din păcate nu toată lumea poate să înțeleagă acest lucru și să te trezești cu vizite sau telefoane.

Gemeni

Este posibil ca încă de dimineață să ai destul de multe lucruri de făcut pentru a putea să-ți începi weekendul în liniște. Persoana iubită este posibil să aibă nevoie de atenția ta și nu ar strica să fii un pic mai romantic.

Rac

Din punct de vedere spiritual și mental poți să te regăsești în acest moment într-un echilibru. E destul de ușor pentru tine să te ții de programul pe care ți l-ai făcut astăzi și să duci la bun final toate proiectele cu o dispoziție bună.

Leu

Dacă pană acum ai tot avut diverse complexe vizavi de faptul că nu poți să faci pe plac tuturor, în sfârșit poți să te simți liber știind că toți cei din jur s-au obișnuit cu felul tău de a fi. Atunci când ești puternic poți avea parte și de invidie.

Fecioară

Ia-ti un pic mai mult timp pentru tine pentru a te bucura de această dimineață . Învață să apreciezi tot ceea ce ai în jur și să încerci să nu te mai stresezi pentru lucruri care nu țin acum de tine. Reconectează-te cu dorințele inimii tale.

Balanțele trebuie să aibă mai multă grijă de ele

Balanță

Este posibil ca anumite discuții pe care le ai avut ieri să îți stea și astăzi în gând încă de dimineață. Încearcă să eviți drama pe cât posibil și să ai mai multă grijă de tine, pentru că nu îți face bine să intri în jocurile nimănui.

Scorpion

Încă de dimineață poți să ai foarte multă încredere în tine și să te gândești mai mult la faptul că nu ar mai trebui să te îndoiești de propria gândire și de sentimentele pe care le ai. Partenerul de viață este dispus să asculte dorințele tale.

Săgetător

Astăzi este o zi bună pentru a încerca să ai mai multă grijă de tine și să eviți stresul emoțional acasă. Partenerul de viață este posibil să fi avut o săptămână destul de grea, dar și tu. Spre seară încearcă să faci o activitate care să te ajute să te relaxezi.

Capricorn

Astăzi trebuie să fii foarte organizat în tot ceea ce întreprinzi pentru că poți să te lași foarte ușor dus cu gândul departe la anumite planuri sau strategii și să uiți de obligații. Spre seară cei dragi te vor ajuta deconectezi și să găsește energiile pozitive care te vindecă.

Vărsător

Astăzi este posibil să nu ai foarte mult chef de vorbă multă, ci să fii mai mult dispus să treci la fapte. Energia actuală este perfectă pentru a reconsidera granițele unei relații și pentru a vedea ceea ce-ai dori pentru tine în viitor.

Pești

Dacă în ultima perioadă ai stat destul de rău cu banii, în următoarea perioadă de timp lucrurile ar trebui să înceapă să se amelioreze având în vedere că Venus și-a terminat retrogradarea și va începe să-ți aducă anumite câștiguri de care chiar ai nevoie în acest moment.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...