Horoscop vineri, 27 noiembrie 2020. Berbecii trebuie să rezolve niște probleme mai vechi

Astrolog Roxana Lușneac 26.11.2020, 17:53
Horoscop vineri, 27 noiembrie 2020. Berbecii trebuie să rezolve niște probleme mai vechi

Horoscop vineri, 27 noiembrie 2020. Numerele norocoase ale zilei sunt 3, 25 și 34 în timp ce culorile care vă pot face ziua mai frumoasă sunt roz, mov și galben.

Horoscop vineri, 27 noiembrie 2020

Berbec

Astăzi puteți face un drum scurt pentru a vă rezolva câteva din problemele restante. Veștile vin de la distanță și acest lucru va mai liniștește, mai ales după săptămâna prin care ați trecut.

Taur

Norocul este de partea voastră, aveți un înger care vă iubește și parcă v-a binecuvântat. Profitați de acest cadou pentru a schimba anumite lucruri în bine și pentru a evolua spiritual. Nu îl lăsați pe Marte să creeze discuții cu cei dragi, fiți diplomați.

Gemeni

Atmosfera în familie este una normală și Luna în casă Carierei vă poate ajuta să obțineți mai ușor rezultatele dorite. Unele persoane din familie pot avea nevoie de sfatul și susținerea voastră.

Horoscop vineri, 27 noiembrie

Rac

În această perioadă puteți beneficia de toată energia bună pe care o oferiți altora și așa veți  fi răsplătiți cum nu v-ați fi așteptat. Important este să fiți acolo pentru cei care au nevoie de prezența voastră.

Leu

Anumite obstacole care până acum tot va țineau în loc încep să fie eliminate sau efectiv voi sunteți cei care ați învățat să vă adaptați circumstanțelor și să găsiți noi modalități de a reuși. Incercați să nu vă faceți griji mai mari decât este necesar pentru acest moment.

Fecioară

Există o compatibilitate pe care o aveți cu partenerul și acum e un moment bun să o redescoperiți. Puteți face drumuri scurte, iar relația cu cei din jur este una bună. Astăzi e un moment bun să ai încredere în muncă mai mult decât în noroc.

Balanță

Anumite persoane cu care colaborați pot  fi mult prea liniște sau calme pentru aceasta perioada prin care treceți, iar asta vă ridică niște semne de întrebare. Uneori trebuie să vă impuneți părerea, pentru că altfel riscurile pot fi mari.

Scorpion

Pentru a trece peste anumite discuții pe care le aveți cu niște persoane din anturaj trebuie în primul rând să vă exprimați fiecare părerea. De aici începând veți putea găsi soluții.

Săgetător

Anumite rezultate pozitive încep să apară și aveți norocul de avea protectori în jurul vostru care vă pot ajuta să ajungeți acolo unde va doriți. Aveți grijă la imunitatea voastră și a familiei.

Capricorn

Sunteți ocupați făcând diverse lucruri care vă solicită atenția și energia. În acest moment puteți cheltui un pic mai mult decât ar trebui. Nu va lăsați descurajați de anumite vești, problemele se vor rezolva și de la sine.

Vărsător

Este o zi în care vă puteți enerva mai ușor, iar aici trebuie să aveți grijă la ce spuneți. Nu este indicat să vă grăbiți în decizii și încercați să evitați pe cât posibil discuțiile în contradictoriu.

Pești

Aveți susținerea celor din jur și chiar noroc în anumite acțiuni pe care le întreprindeți. Dacă acum plănuiește să îți deschizi o nouă afacere,  vei avea succes în timp.

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...