Horoscop vineri, 26 noiembrie. Schimbări importante în carieră pentru această zodie

Astrolog Roxana Lușneac 25.11.2021, 18:59
Horoscop vineri, 26 noiembrie. Schimbări importante în carieră pentru această zodie

Horoscop vineri, 26 noiembrie. O zodie va avea parte de schimbări importante în carieră. Culorile norocoase ale zilei sunt roz și alb, iar numerele ce aduc noroc sunt 3, 5, 16, 20, 33 și 45.

Horoscop vineri, 26 noiembrie. Berbec și Taur

Berbec

Cariera ta este sub un semn de transformare în acest moment, iar acolo te poți simți cel mai productiv astăzi. Semnul Săgetătorului în care suntem în acest moment îți dă curajul să mergi pe mâna credințelor tale, a intuiției pentru a nu da greș în ceea ce faci.

Taur

Poate că e momentul să încerci să faci și alte activități decât cele cu care ești obișnuit până în prezent. O ieșire din zona de confort nu se ar strica, mai ales că toate situațiile din ultima perioadă de timp ți-au încercat anumite limite. Astrele te încurajează în transformare și evoluție.

Horoscop vineri, 26 noiembrie
Simboluri ale zodiilor

Horoscop vineri, 26 noiembrie. Gemeni și Rac

Gemeni

Nu chiar ești genul de persoană căreia îi plac foarte mult angajamentele pe termen lung, dar sezonul Săgetătorului te face în acest moment să fii mai deschis să iți asumi contracte, asocieri, parteneriate pe un termen mai lung. Schimbarea mentalității în general înseamnă progres, iar la asta voi vă pricepeți cel mai bine.

Rac

Luna vă poate face să analizați prea detaliat relația pe care o aveți cu partenerul de viață sau cu cei de afaceri. Având în vedere că vă puneți emoțiile în tot ceea ce faceți și va implicați sufletește, poate că a venit momentul să schimbați anumiți termeni așa încât să fie totul și în favoarea voastră.

Horoscop vineri, 26 noiembrie. Leu și Fecioară

Leu

Tranzitele actuale sunt perfecte pentru tine dacă te ocupi de sectorul comunicării sau de ce la artistic. Este mai ușor să-ți vinzi ideile, produsele și să pui bazele unui proiect extraordinar, să creezi ceva ieșit din comun. Ai încredere în intuiția ta.

Fecioară

Mercur este în acest moment în Săgetător, ceea ce influențează direct casa familiei și a oamenilor dragi pe care nu i-ai mai văzut de ceva timp. la serviciu pot exista anumite dificultăți legate de comunicarea între colegi, ceea ce îți afectează cumva și munca ta.

Horoscop vineri, 26 noiembrie. Balanță și Scorpion

Balanță

Este posibil ca anul ultima perioadă de timp să fie descoperit faptul că îți place să faci parte dintr-o comunitate, mai ales dacă este vorba de una în care se discută și se dezbat subiecte interesante pentru tine. sezonul Săgetătorului a început, iar acest aspect te face să fii mai entuziast.

Scorpion

Poate că a venit momentul să discuți un contract important sau chiar să ceri o mărire de salariu. Astrele te susțin ca tu să câștigi mai mulți bani în perioada care urmează, iar pentru asta deși va trebui depui un efort extra, se va merita.

Horoscop vineri, 26 noiembrie. Săgetător și Capricorn

Săgetător

Dacă în ultimele zile nu va-ți odihnit foarte mult datorită tranzitelor actuale pe clasa a 12-a, weekendul se anunță a fi unul încărcat cu evenimente interesante și plăcute, dar și cu mai multă odihnă. Trebuie să vă puneți gândurile în ordine pentru săptămâna care urmează.

Capricorn

Aspectul lui marte, Planeta de foc, asupra micuțului benefic Venus, vă face să fiți mai sigur de abilitatea voastră de a socializa și de aptitudinile pe care le aveți în legătură cu sectorul muncii. Simțiți că puteți să vă bazați pe cei din jur, iar asta vă dă un sentiment de siguranță.

Horoscop vineri, 26 noiembrie. Vărsător și Pești

Vărsător

Sezonul Săgetătorului este aici, ceea ce te poate face mai curios ca niciodată. Ai nevoie să pleci între o noua aventură, să avansezi profesional sau să încerci un stil de viață diferit, pentru că asta îți dă energie și putere în acest moment. Vezi AICI care sunt cele mai infidele zodii!

Pești

Capacitatea ta de concentrare este la maxim, iar acest lucru te ajută să pui aplicare un plan pentru a-ti atinge scopurile și pentru a-ți îndeplinii ambițiile. Sezonul de iarnă abia a început, iar semnul Săgetătorului în care ne aflăm acum îți priește. Vezi AICI care sunt cele mai sincere zodii! 

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...