Horoscop vineri, 26 martie. Balanțele trebuie să se ferească de persoanele negativiste

Astrolog Roxana Lușneac 25.03.2021, 19:54
Horoscop vineri, 26 martie. Balanțele trebuie să se ferească de persoanele negativiste

Horoscop vineri, 26 martie. O zi plină de pace și armonie care îndeamnă Balanțele să evite persoanele negativiste. Organizarea unui eveniment din viața unei persoane dragi te-ar putea ajuta. Culorile norocoase ale zilei sunt roz și violet, iar numerele care aduc noroc sunt 3,14,23,44 și 46.

Horoscop vineri, 26 martie. Gândirea pozitivă va ajuta nativii din Berbec

Berbec

Capacitatea voastră de a gestiona lucrurile v-a fost testată în ultimul timp din mai multe părți, mai ales pe sectorul muncii. Încercați să gândiți pozitiv și să eliminați fricile pentru rezultate bune.

Taur

De la fiecare om ai ceva de învățat și din fiecare interacțiune ai evoluat cumva și până acum. Toate acestea te-au făcut să te cunoști mai bine pe tine și să știi de ce ai nevoie, iar asta nu-ți poate lua nimeni. Acum nu da înapoi să spui lucrurilor pe nume, dacă asta simți.

Gemeni

Prin intermediul mijloacelor de comunicare poți cunoaște persoane interesante sau poți relua legături de mult pierdute. Planurile împreună cu prietenii te pot ajuta să te destinzi.

Horoscop vineri, 26 martie. Se anunță una dintre cele mai bune zile pentru Lei

Rac

Poți simți nevoie astăzi să ieși în lume sau să te întâlnești cu oameni dragi cu care ai multe subiecte în comun și îți dau o stare de bine. Ai nevoie să fii admirat și să admiri.

Leu

Astăzi poate fi una din acele zile bune, mai ales că soarele și venus intră în conjuncție, iar asta îți aduce o experiență frumoasă și evenimente care îți rămân în suflet.

Fecioară

A răbda și a tace nu e o soluție.Pentru a te face mai bine înțeles în față șefilor sau a colegilor încearcă să-ți argumentezi părerile, cererile și să îți prezinți obiectivele. Astfel poți proceda astăzi și în relația cu partenerul de viață.

Horoscop vineri, 26 martie. Surpriză la orizontul nativilor din Scorpion
Horoscop vineri, 26 martie. Surpriză la orizontul nativilor din Scorpion

Horoscop vineri, 26 martie. Surpriză la orizontul nativilor din Scorpion

Balanță

Pacea, armonia și liniștea trebuie să fie în calea ta astăzi, iar dacă cineva încearcă să îți schimbe acest sentiment, pur și simplu evită-l. Poate că trebuie să începi să organizezi un eveniment plăcut din viață unei persoane dragi.

Scorpion

Soarele și Venus vin în conjuncție, iar pentru tine asta poate să îți aducă o surpriză, o conversație plăcută sau un lucru pe care ți l-ai dorit de mult. Soarele purifică, iar pentru a lasă loc lucrurilor noi s-ar putea să fii nevoit să renunți la ceva vechi.

Săgetător

Fă o promisiune astăzi unei persoane pe care o iubești și de care să încerci să te ții. Astăzi te va motiva și-ți va da un scop precis. Poți să pui suflet acum în ceva ce îți va aduce satisfacții mai târziu.

Horoscop vineri, 26 martie. Vești bune de la distanță pentru Vărsători

Capricorn

Timpul petrecut alături de cei dragi din a doua parte a zilei poate fi unul plăcut și încărcat cu energie pozitivă. Fie că joci un joc de societate sau faceți altă activitate, poți simți pacea și armonia și uiți de tot ce nu îți convine.

Vărsător

Casă copiilor și a câștigurilor este pusă pe primul plan, mai ales dacă va doriți să faceți ceva în acest sens. Veștile bune vin de la distanță sau de acolo simțiți că vine energia pozitivă.

Pești

Venus te aspecteaza direct, iar asta înseamnă că își dorește să-ți aducă lucruri frumoase în drumul tău. Socializare, întâlnirile cu cei dragi sau discuțiile cu oamenii de la distanță îți pot face ziua bună.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...