Horoscop vineri, 26 august 2022. Zodia care face un pas în spate și alege să se relaxeze

Astrolog Roxana Lușneac 25.08.2022, 19:57
Horoscop vineri, 26 august 2022. Zodia care face un pas în spate și alege să se relaxeze

Ne apropiem cu pași siguri spre ultimul weekend al acestei veri. Chiar dacă sezonul concediilor este pe cale să se încheie, potrivit horoscop vineri, 26 august 2022, aceasta va fi zodia care va face un pas în spate, va uita de griji și probleme și va alege să se relaxeze. Află, din rândurile de mai jos, și care sunt numerele și culorile ce îți vor purta noroc în următoarele 24 de ore. Previziuni complete pentru toate cele 12 semne ale zodiacului.

Horoscop vineri, 26 august 2022 – Berbec

Vibrațiile zilei pot fi destul de bizare încă de dimineață, iar anumite tensiuni pot avea loc din cauze minore. Încearcă să nu faci dintr-un rău mic unul mai mare, amplificând consecințele acestei situații. E un moment bun pentru organizare, dar și pentru a folosit cifra 4 si culoare albastru deschis pentru mai mult noroc.

Taur

Este posibil ca astăzi să treci prin tot felul de stări datorită aspectelor actuale de pe cer. E un moment bun pentru a-ti pune în ordine gândurile și pentru a prinde încredere în propriile forțe. Spre seară poți pune la cale proiectele creative. Folosește culoarea roz și cifra doi pentru mai mult noroc

Gemeni

Este posibil ca anumite persoane să nu își ia în serios responsabilitățile, iar aici să trebuiască să intervii cu o atitudine promptă, dar corectă. Este o zi bună pentru a pleca în vacanță sau pentru a încerca să stai ascuns de tot ce înseamnă zgomot social. Folosește culoarea roz și cifra 3 pentru mai mult noroc.

Rac

Încearcă să nu lași anumite frici să te țina în spate deoarece este un bun moment pentru a-ți asculta intuiția. Acționează doar în funcție de ceea ce simți, fără a fi impulsiv. E un bun moment de a găsi lumina acolo unde în trecut era întuneric. Folosește culoarea violet pastel și cifra 7 pentru mai mult noroc.

Horoscop vineri, 26 august 2022 – Leu

Este posibil ca încă de dimineață să nu te porți organizat foarte bine, mai ales atunci când subiectul la care lucrezi este unul care te pasionează. E o zi bună pentru a-ti face noi prieteni, noi alianțe. Folosește culoarea roz și cifra 4 pentru mai mult noroc.

Fecioara

Încearcă să nu critici atât de mult tot ceea ce se întâmplă astăzi, chiar dacă nu simți că ai ajuns încă acolo unde îți dorești din punct de vedere profesional. În partea a doua zilei poți avea parte de relaxare și de liniște din punct de vedere emoțional. folosește culoarea crem și cifra 7 pentru mai mult noroc.

Horoscop vineri, 26 august 2022. Zodia care face un pas în spate și alege să se relaxeze
Horoscop vineri, 26 august 2022

Balanta

Încearcă să nu lași anumite aspecte negative care vin din cercul social să te afecteze mai mult decât este cazul. Concurența este una bună atât timp cât se dovedește a fi productivă, în rest se numește doar invidie. Folosește cifra 5 și culoarea fucsia pentru mai mult noroc.

Horoscop vineri, 26 august 2022 – Scorpion

E un moment bun pentru a încerca să tragi o linie între sectorul personal și cel profesional, pentru că este posibil să te derutezi din cauza multitudinii de informații pe care le primești într-un timp mult prea scurt. Mercur te ajută să găsești o încheiere acolo unde este cazul. Folosește culoarea roz pastel și cifra 3 pentru un plus de noroc.

Sagetator

Astăzi este o zi bună pentru a încerca să îți vezi mai mult de treaba ta, fără interfera foarte mult cu acei oameni care în general sunt destul de dificili în altitudine. Cultiva-ți optimismul și partea pozitivă. Folosește culoarea roz pastel și cifra 7 pentru mai mult noroc.

Capricorn

Încearcă să nu lași să te afecteze mai mult decât ar trebui acele lucruri pe care nu le poți rezolva astăzi. Poate că nu ar strica să lucrezi un pic mai mult la partea ta spirituală și să lași lucrurile să se așeze și de la sine, fără a simțit nevoia de a deține controlul. Folosește cifra 5 și culoarea alb pentru mai mult noroc.

Horoscop vineri, 26 august 2022 – Varsator

Aspectele zilei de astăzi sunt destul de intense din cauza mai multor planete care împreună își doresc să te stimuleze, dar și să te scoată din zona ta de confort. Încearcă să rămâi calm și diplomat în atitudine. Folosește culoarea verde pastel și cifra 7 pentru mai mult noroc.

Pesti

Astăzi este o zi în care trebuie să faci ceva mai mult atenția atunci când vine vorba de subiectele sensibile legate de munca ta. Graba strică treaba, iar acum e momentul ideal pentru a face totul cu calm. Folosește cifra 3 și culoarea portocaliu deschis pentru un plus de noroc.

 

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...