Horoscop vineri, 25 decembrie 2020. Gemenii trebie să rămână pozitivi

Astrolog Roxana Lușneac 24.12.2020, 17:52
Horoscop vineri, 25 decembrie 2020. Gemenii trebie să rămână pozitivi

Horoscop vineri, 25 decembrie 2020. Numerele norocoase ale zilei sunt 3, 23, 45 și 54, în timp ce culorile care vă pot face ziua mai frumoasă sunt roz, mov și roșu.

Horoscop vineri, 25 decembrie 2020

Berbec

Apreciază iubirea și susținerea celorlalți, chiar dacă faci ce faci tu de obicei, îți vezi de treaba.  Ambițiile îți vor fi împlinite, dar mai ai răbdare. Astăzi este o  zi în care lumea se oprește în loc pentru tine, profită de asta pentru a respiră adânc și a te odihni.

Taur

O anumită persoană din anturajul vostru așteaptă să vadă  care este următoarea mișcare pe care o faceți. Păstrați-vă calmul și aveți răbdare, lucrurile se vor îndrepta de la sine.

Gemeni

Anumite lucruri pe care le-ai cumpărat îți aduc pe de-o parte satisfacție, pe de altă parte te pot face să te îngrijorezi. Încearcă să rămâi pozitiv în atitudine și să iei satisfacția de a aduce bucurie în considerare.

Horoscop vineri, 25 decembrie 2020

Rac

Cei din jur țin la tine și te apreciază așa cum ești, iar asta e mai mult decât ți-ai dori vreodată. Îți face bine să fii așa, te încarci cu energie pozitivă și realizezi încă odată ce e cu adevărat important în viață.

Leu

Ești destul de entuziasmat de tot ce se întâmplă, în ciuda situației actuale. Îți păstrezi motivația și reușești să treci ușor peste orice blocaj, iar cei din jur te susțin.

Fecioară

Cei din jur va admira curajul și puterea de a învața lucruri noi, de a va adapta circumstanțelor și de a scoate ce e mai bun din tot.  Aptitudinile voastre va ajută și sănătatea se îmbunătățește.

Balanță

Cei din jur se simt bine în prezența ta, iar discuțiile din această perioada se pot dovedi a fi constructive în viitor. Evitați să dați sfaturi gratuit, deoarece nu toți le apreciază. Simțiți-va voi bine  și profitati de un moment plăcut.

Scorpion

Bucură-te de momente frumoase alături de cei dragi, comunica cu toată lumea, apreciază binecuvântările venite din parte Universului și fii una cu ele.

Săgetător

Ai încredere în ține și în abilitățile tale, iar asta îți da un șarm aparte și o carismă în fața celorlalți. Încearcă să fii empatic,să vorbești frumos și să te faci cât se poate de plăcut în anturajul tău.

Capricorn

Familia are nevoie de tine și de ajutorul tău, iar având în vedere că ești într-o dispoziție bună îl poți oferi cu plăcere. Activitățile împreună cu cei dragi creează conexiuni frumoase de iubire sau prietenie.

Vărsător

Încă nu te poți concentra 100% la tot ce se întâmplă și parcă îți face bine acest lucru.  Ai energia suficientă să te ocupi de cei din jur și să îți atingi niște obiective.

Pești

Cei din jur au nevoie de energia și de implicarea ta.  Știu că ai vrea să ajuți pe toată lumea odată, dar din păcate trebuie să fii mai selectiv încotro se duce toată puterea ta.

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...