Horoscop vineri, 23 octombrie 2020. Ce zodie va avea probleme la serviciu

Astrolog Roxana Lușneac 22.10.2020, 18:00
Horoscop vineri, 23 octombrie 2020. Ce zodie va avea probleme la serviciu

Horoscop vineri, 23 octombrie 2020. Ce zodie va avea probleme la serviciu. Am intrat în zodia Scorpionului iar de acum, lucrurile vor deveni mai tensionate. Cifrele norocoase ale zilei de 23 octombrie sunt 4,23,45,67.

Horoscop vineri, 23 octombrie 2020. Ce le rezervă astrele tuturor zodiilor

Berbec

O zi bună să îți pui în valoare competențele și poate chiar să te gândești la un nou început. Anumite câștiguri pot apărea astăzi sau mâine, iar asta îți va da o stare bună. Nu ezita să apelezi la ajutorul celor mai în vârstă ca tine, cu mai multă experiență.

Taur

Inspirația te poate ajuta să ieși din zona de confort și să începi să îți faci planuri de viitor mari. Buna reputaitie te urmărește, iar rezultatele vorbesc de la sine. Dacă aveți orice implicare legată de straintate și distanțe mari, acum puteți aștepta rezultate pozitive.

Gemeni

Casă a 8-a în această perioada poate să va aducă nispre probleme legate de sănătate, socrii sau de serviciu. Partea bună este că aveți susținerea partenerului de viață și acesta vă va ajuta că până la urmă să reușiți să va rezolvați toate dilemele.

Rac 

Anumite conflicte pot apărea fie  în familie, fie la serviciu de la subiecte cu o mică importanță . Toate circumstanțele tind să te scoată din ordinea normală a lucrurilor și din liniștea ta. Atunci când lucrurile scapă de sub control, fă ce știi mai bine, fii diplomat și elengant în atitudine.

Leu 

Aspectele sunt bune pe sectorul căsătoriei și a parteneriatului de viață. A petrece timp alături de cei dragi se poate dovedi a fi o terapie bună. Parteneriatele în afaceri promit rezultate pozitive, mai ales dacă acum aveți niște planuri noi.

Fecioara 

Vă tot stă gândul la o achiztie, la ceva ce va doriți de mult să cumpărați și tot nu ați găsit resursele. Poate e momentul să începeți să mai scoateți din lucrurile vechi pentru a lăsa loc celor noi, din punct de vedere energetic.

Care este zodia care va avea probleme la serviciu
Care este zodia care va avea probleme la serviciu

Balanță

Cheltuielile pot fi destul  de mari, mai ales dacă va doriți destul de multe lucruri. Important este să va faceți o lista de priorități, iar până la Crăciun mai aveți timp să o terminați, nu trebuie totul chiar azi cumpărat.

Scorpion

Nu este o zi bună pentru a lua decizii majore legate de muncă sau familie . În schimb, este o bună perioada pentru a câștigă niște beneficii sau a face niște tranzacții imobiliare. Luna este în casă a 2-a, a bunurilor materiale, iar acolo este și gândul vostru.

Săgetător

Pentru orice reușită aveți nevoie de perseverență, chiar dacă la prima vedere pare că ați făcut tot ce se putea. Întotdeauna există loc de mai bine, însă nu ezitați să apelați la persoane care va pot fi cu adevărat de ajutor.

Capricorn

Munciți mult și nu v-ar strică câteva zile libere, măcar să plecați undeva în weekend. Fie că este vorba de o promovare sau de niște câștiguri extra, este important să va acoperiți toate cheltuielile.

Vărsător

Relația cu persoană iubita devine tot mai puternică, mai ales că împreună ați trecut prin tot ce a fost mai greu. Pentru acei din voi care își caută un nou serviciu, acum e un bun moment să aplicați.

Pești

O anumită confuzie sau niște gânduri care tot nu va dau pace va pot induce o stare de stres. Căutați răspunsurile cu calm, iar cea mai bună modalitate de a vedea situația este să încercați să o priviți din afară. 

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...