Horoscop vineri 23 aprilie. Zodia Scorpion trebuie să fie mai puțin înverșunată

Astrolog Roxana Lușneac 22.04.2021, 19:30
Horoscop vineri 23 aprilie. Zodia Scorpion trebuie să fie mai puțin înverșunată

Horoscop vineri 23 aprilie. Ambiția de care dau dovadă Scorpionii îi face pe aceștia să se simtă ca și cum ar putea face orice. Totuși, este reccomandat ca aceste lucruri să fie tratate cu calm. Culorile norocoase ale zilei sunt roșu și galben, iar numerele care aduc noroc sunt 3, 13, 23, 34 și 45.

Horoscop vineri 23 aprilie. Comunicarea poate aduce beneficii pentru Berbeci

Berbec

Comunicarea cu cei din jur poate fi astăzi una productivă, mai ales că și voi sunteți într-o stare bună. Pe de-o parte vă puteți simțit restrictionati din punct de vedere financiar, dar pe de altă parte știți că veți fi bine, chiar și cu cât aveți.

Taur

Venus vă aduce lucruri frumoase acasă și fie va apucați de curățenie pentru a primi musafiri, fie faceți planuri pentru zilele ce vin, sunteți în mișcare și într-o agitație.

Gemeni

Nodul nord vă agită și parcă simțiți o presiune care se pune asupra voastră. Important este să va dați seama până unde puteți permite că anumite lucruri să evolueze. Orice ar fi, luați-vă câteva zile libere pentru a reveni la echilibru.

Horoscop vineri 23 aprilie. Activitatea in familie este recomandata nativilor din Fecioara
Horoscop vineri 23 aprilie. Activitatea in familie este recomandata nativilor din Fecioara

Horoscop vineri 23 aprilie. Activitatea în familie este recomandată nativilor din Fecioară

Rac

Acasă lucrurile care se întâmplă vă bucură și fie că va faceți un plan cu niște prieteni, fie petreceți un timp de calitate cu familia, lucrurile sunt bune pentru inima și sufletul vostru. Evitați grijile inutile.

Leu

Micul benefic este în semnul vostru, ceea ce înseamnă că ceva frumos vă poate bucură sufletul astăzi. Fie că va cumpărați ceva sau primiți, detaliile sunt cele care fac diferența.

Fecioară

Cumva nu vă doriți să reveniți mereu în același loc și parcă ați vrea să ieșiți un pic din monotonie. Numai că în acest moment lucrurile sunt un pic cam constrânse de circumstanțe. Încercați să faceți în familie o activitate care va relaxează.

Horoscop vineri 23 aprilie. Atenție la sănătate în cazul Scoprionilor

Balanță

Conflictele pot apărea ușor, mai ales acasă sau în relațiile cu familia. Cumva cei din jur au așteptări mari de la ține sau își doresc că tu să progresezi mai rapid decât îți stă în acest moment în puteri. Ia-ți timp pentru a asimila toate informațiile.

Scorpion

Marte te face ambițios astăzi și parcă ai vrea să muți munții din loc, dar nu prea ai unde să-i pui. Încearcă să iei lucrurile într-un mod lejer și natural pentru o mai bună înțelegere a tot ce se întâmplă.

Săgetator

Casa sănătății este un aspect mai sensibil astăzi pentru voi, deoarece aici trebuie să interveniți pentru a vă ajută organismul și imunitatea. În rest, planurile de călătorii sau drumuri scurte își vor îndeplini scopul.

Horoscop vineri 23 aprilie. Mai multe câștiguri pentru nativii din Vărsător

Capricorn

Partenerul de viață este cel care în acest moment poate fi mai sensibil și cumva are nevoie de susținerea voastră. Mercur vă ajută să comunicați eficient și să reușiți să va mobilizați împreună.

Vărsător

Casa copiilor și a câștigurilor este segmentul care vă ocupă ziua fie cu diverse activități, fie încercați să vă organizați și să câștigați niște bani în plus pentru viitor.

Pești

Acasă vreți să vă achiziționați ceva nou sau începeți să faceți niște pregătiri pentru un eveniment important ce urmează să vină. Luați totul cu calm și buna dispozitie.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...