Horoscop vineri, 22 octombrie 2021. Zodia Fecioară are noroc cu carul, i se rezvolvă toate problemele

Astrolog Roxana Lușneac 21.10.2021, 19:21
Horoscop vineri, 22 octombrie 2021. Zodia Fecioară are noroc cu carul, i se rezvolvă toate problemele

Horoscop vineri, 22 octombrie 2021. Nativii născuți în zodia Fecioarei vor traversa o perioadă fantastică din toate punctele de vedere. Culorile zilei sunt auriu și roz, iar numerele norocoase ale zilei de joi sunt: 1, 4, 6, 10, 13 și 24.

Horoscop vineri, 22 octombrie 2021. Berbec și Taur

Berbec

Încearcă să eviți momentele neplăcute prin diplomație și răbdare. Nu este un moment bun să iei decizii pe moment, pentru că trebuie să lași ca toată tensiunea să treacă. Pentru binele tău, încearcă să nu împărtășești cu foarte mulți oameni anumite secrete, pentru că în această perioadă nu știi niciodată cum se pot transforma de la un moment la altul.

Taur

Mercur merge direct în semnul Balanței, ceea ce te ajută să-ți eliberezi un pic din program sau să renunți la anumite treburi sau obligații pe care le avut în ultimele săptămâni. E un timp bun pentru vindecare, pentru claritate mentală și pentru a petrece timp de calitate cu copiii.

Gemeni

Astăzi poți întâmpina anumite blocaje în tot ceea ce ține de pasiunile tale sau de proiectele asupra cărora trebuie să pui foarte multă creativitate pentru a le duce la nivelul următor. Poate plus și simplu organismul nu vrea să lucreze și nu vrea să se concentreze.

Rac

Începutul de weekend vine cu Soare pe strada ta, la propriu și la figurat. Astăzi este o zi bună să îți urmezi intuiția în tot ce ține legat de treburile de serviciu, pentru că aceasta te poate scoate dintre o problemă aparent mare. Seara vine cu vești bune sau cu o companie plăcută.

Leu

Astăzi te poți ocupa de anumite treburi legate de casă sau de contractele pe care le ai cu anumiți furnizori de servicii. poate că e momentul mai mult pentru prețul pe care îl plătești sau să investești în noi electrocasnice de care chiar ai nevoie.

Horoscop vineri, 22 octombrie
Horoscop vineri, 22 octombrie

Fecioară

Dacă până acum ai tot așteptat o oportunitate să faci bani, Mercur în mers direct te poate ajuta să recuperezi o anumită sumă importantă. Universul e de partea ta și vrea să-ți rezolve problemele ca prin magie.

Balanță

În sfârșit simti că începi să prinzi putere asupra deciziilor tale dar și asupra vieții în general, ceea ce te determină în acest moment să te gândești foarte bine la ceea ce îți dorești și la ce vrei să îndepărtezi din drumul tău pentru că nu îți mai este de folos, iar asta e bine.

Scorpion

Tranzitele actuale îi fac pe oamenii din jurul tău să fie mai puțin nervoși, agitați, iar această atitudine te ajută să comunici mai ușor cu aceștia și să ajungi la anumite înțelegeri sau compromisuri. Un răspuns pe care îl aștepți de mult timp poate să vină.

Săgetător

Astăzi poți să fii un pic mai stresat decât în mod normal din cauza anumitor probleme legate de serviciu sau a unor dorințe sau vise pe care le ai și încă nu ai reușit să ți le îndeplinești. Jupiter îți aduce noroc în tot ceea ce întreprinzi, mai ales dacă folosești comunicarea.

Capricorn

În sfârșit poți să găsești un răspuns pe care îl căutai de ceva timp, sau cel puțin faptele unei anumite persoane îți confirmă o ipoteză pe care o aveai deja în minte. Știi foarte bine că acolo unde este fum, a fost și foc, De ce anumite discuții sau bârfe nu au pornit de la nimic

Vărsător

Astăzi poți face descoperiri interesante și poți avea chiar anumite oportunități venite din partea unui superior. Este important să ieși în lume, să comunici și explorezi domenii noi, dacă vrei să faci cât de curând o schimbare importantă casă de zona carierei.

Pești

Încercați să fiți destul de indulgenți atunci când vine vorba de partenerul de viață, pentru că acesta face ce poate cu ajutorul pe care îl are în acest moment. Gândiți-vă mai mult la voi și la cum puteți să vă manifestați propria evoluție.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...