Horoscop vineri, 20 noiembrie. Taurii trebuie să profite de șansa lor

Astrolog Roxana Lușneac 19.11.2020, 19:49
Horoscop vineri, 20 noiembrie. Taurii trebuie să profite de șansa lor

Horoscop vineri 20 noiembrie vine pentru toate cele douăsprezece zodii cu noutăți importante. Ca de obicei, vorbim în primul rând de numerele norocoase ale zilei. Acestea sunt 3, 4, 35 și 45. Cei care trebuie să meargă la lucru sau au drum în oraș pot alege, pentru a se îmbrăca, dintre culorile portocaliu, alb și mov, acestea fiind cele care aduc noroc pentru ziua de joi.

Horoscop vineri 20 noiembrie. Predicțiile pentru fiecare zodie

Berbec

Indicat ar fi să nu mai pierdeți timpul și să vă exprimați cu voce tare anumite dorințe pe care le aveți și pe care le-ați tot amânat din varii motive. Nu uitați că cel mai important este cum cereți, nu neapărat ce.

Taur

Schimbările sunt bune și anumite șocuri fac parte din viață că să ne învețe să fim mai buni și să apreciem mai mult. Fiecare sfârșit aduce un nou început, o nouă șansă de a evolua. Profitați de oportunitatea voastră, nu o lăsați să treacă.

Gemeni

Marte vă face mai puternici decât credeați inițial că sunteți, iar asta poate să se resimtă la nivelul relațiilor cu cei dragi. A arată că vă pasă nu trebuie niciodată să însemne că trebuie să schimbați mentalitatea cuiva sau a încerca să-i impuneți niște idei.

Rac

Anumite decizii trebuie luate împreună cu partenerul de viață și nu mai pot aștepta. Deja s-a întârziat prea mult și odată ce va pierdeți răbdarea, va pierdeți și timpul și poate chiar banii.

Leu

E un moment bun să ieșiți în față prin muncă și eforturile depuse, chiar dacă nu toată lumea poate să vă recunoască meritele , cu siguranță toți observă și unii chiar va invidiază.

Fecioară

Deși relația cu cei mai tinerii din familie nu se desfășoară chiar în modul ideal și firesc, trebuie să înțelegi că e un timp mai ciudat și situațiile sunt destul de delicate chiar și pentru ei.

Balanță

Acolo unde unii oameni văd eșec, voi puteți vedea oportunitate. Trebuie să deschideți larg ochii și să priviți lucrurile strategic, iar soluțiile se vor arăta.

Peștii trebuie să fie conștienți de propria valoare

Scorpion

Ego-ul vostru poate fi cumva atins sau rănit de anumite persoane din anturaj. Fie că e vorba de o discuție pe care ați avut-o în trecut, fie este una actuală, gândul de răzbunare sau de reproș tot nu vă lasă în pace. Primul pas spre a găsi liniștea e să îți găsești puterea de a ierta.

Săgetător

Acum nu mai simți nevoia să pui totul la suflet tocmai pentru că ai înțeles anumite principii pe care viață funcționează. A ierta, a face pace și a lasă să se vindece sunt parte din procesul de evoluție.

Capricorn

Gândirea vă este clară, iar așa vedeți și soluțiile. În sfârșit lucrurile pot încep să meargă în direcția mult visată, pentru că și universul începe să gândească că voi. Nu uitați, cum oferiți, așa primiți.

Vărsător

Gândul vă este undeva departe, iar asta nu va lasă să va concentrați 100% în ceea ce faceți. Nu cedați ușor presiunii, ci mai degrabă incearcati să vedeți oportunitățile oferite de alegerile pe care le puteți face în acest moment.

Pești

Aveți așteptări poate prea mari de la unele persoane, tocmai de aceea ar trebui să vă bazați doar pe ce aveți deja sigur.A fi conștienți de propria valoare și de propriul potențial poate să va ridice statutul mai sus decât credeați.

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...