Horoscop, vineri, 20 martie 2020. Vești bune pentru Tauri

Diana Radu 19.03.2020, 14:43
Horoscop, vineri, 20 martie 2020. Vești bune pentru Tauri

Astrologii au prezentat prognoza meteo pentru vineri, 20 martie. Astrele prevăd semne bune pentru nativii zodiacului, în special pentru Tauri. Iată ce v-au pregătit astrele pentru ziua de vineri și la ce ar trebui să vă așteptați!

Horoscop, vineri, 20 martie 2020. Ce prevăd astrele pentru nativi?

Berbec

Vești bune pentru Berbeci! Nativii vor avea parte de o mare bucurie în familie, o rudă apropiată vine cu o veste care le va schimba radical viața nativilor. Sfatul astrologilor pentru Berbeci este să se bucure de momentele frumoase petrecute în familie.

Taur

Pentru persoanele născute sub acest semn zodiacal se întrevăd vești bune pe plan sentiomental. Este posibil ca nativii să-și întâlnească sufletul pereche și să se aventureze într-o nouă poveste de dragoste.

Gemeni

Ziua de vineri nativii Gemeni o vor dedica exclusiv partenerului de cuplu. Aceștia sunt dornici să descopere mai multe aspecte despre persoana de lângă ei, iar pentru acest lucru pot fi destul de insistenți.

Rac

Racii nu vor avea o zi prea bună, asta pentru că nervii lor vor fi puși la încercare de o rudă, un prieten sau de o persoană foarte apropiată. Sfatul astrologilor este să rămâneți calmi și să nu răspundeți cu aceeași monedă.

Leu

Leii vor traversa o zi plină de emoții puternice, drept pentru care este recomndat să nu luați decizii radicale. Emoțiile vor fi provocate de o veste primită la primele ore ale dimineții. Pe plan sentimental, astrologii vă sfătuiesc să acordați mai multă atenție partenerului de cuplu.

horoscop, 20 martie, astrologi, astre, previziuni
Horoscop, vineri, 20 martie 2020

Fecioară

Fecioarele se tem de iubire după relația eșuată pe care au avut-o însă în această zi vor găsi curajul de a-și deschide din nou sufletul în fața unei persoane. Astfel, cu pași mici nativii se vor vindeca complet și vor învăța din nou să aibă încredere în oameni.

Balanţă

balanțele au ocazia perfectă de a se dedica pasiunilor. Astfel, vor petrece clipe relaxante în intimitatea propriei locuințe desfășurând activități foarte dragi lor. La finalul zilei, nativii vor fi mulțumiți de rodul muncii lor.

Scorpion

Acești nativii vor intra în popesia unei vești bune, însă vor trebui să o țină secret pentru moment. Este foarte important ca Scorpionii să păstreze secretul deoarece nu le aparține, drept urmare trebuie să dea dovadă de loialitate.

Săgetător

Săgetătorii depun foarte multă energie și efort pentru a obține ceea ce își doresc și nu se vor opri până nu vor reuși. Însă, de multe ori încăpățînarea nu duce la nimic bun, iar părerile oamenilor sunt ignorate. Poate nu ar strica dacă ați lua seamă și de câteva sfaturi de la oamenii care vă vor binele.

Capricorn

Capricornii ies în sfârșit din coconul lor întunecat și învață să privească lumea dintr-o nouă perspectivă. Astfel, vor observa că viața e frumoasă și cu bune și cu rele. Așadar, nativii vor deschide un nou capitol din viața lor.

Vărsător

Vărsătorii au parte de o zi relaxantă. Nativii vor petrece cu un maraton de episoade din serialul preferat și cu floricele. Astfel, nativii își vor încărca bateriile și vor fi pregătiți să facă față noilor provocări.

Pești

Persoanele născute sub acest zodiacal vor primi un cadou inedit de la o persoană de la care nu se așteptau. Astfel, ziua va căpăta brusc un alt sens, iar nativii vor fi mult mai fericiți. Sfatul astrologilor este să încercaâi să păstrați cât mai mult zâmbetul de pe chipul vostru.

Urmăriți Impact.ro și pe