Horoscop vineri, 20 ianuarie 2023. Zodia care descoperă o sursă nouă de venit, banii vin de la sine

Mihnea Tălău 19.01.2023, 23:11
Horoscop vineri, 20 ianuarie 2023. Zodia care descoperă o sursă nouă de venit, banii vin de la sine

Horoscopul zilei de vineri 20 ianuarie 2023, vine cu vești importante pentru mulți nativi din zodiac. Astrologii anunță că Soarele părăsește Capricornul și se mută până pe 19 februarie în zodia Vărsător, semn că suntem deschiși la schimbare, inovație și ne dorim mai multă libertate și independență. În perioada următoare vom da dovadă de mai multă empatie, altruism și solidaritate. Una dintre zodii se îndrăgostește nebunește.

Horoscop zilnic 20 ianuarie 2023

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Soarele în Vărsător îți va activa sectorul prietenilor și al vieții sociale și vei avea ocazia de a socializa mai mult, de a cunoaște noi persoane și de a lega noi relații care să te ajute inclusiv în realizarea planurilor tale. Poți să demarezi noi proiecte personale sau de grup.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Soarele va lumina sectorul carierei și dincolo de provocările profesionale pe care ți le va aduce, va veni la pachet și cu șanse de afirmare și idei, soluții inedite pentru a-ți atinge obiectivele. Profită și ieși în față, fă-te remarcat.

horoscop

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Începe o perioadă în care situații și evenimente apărute în calea ta vor contribui la schimbarea unor percepții despre viață, despre lume, la schimbarea unor mentalități și filozofii de viață. Soarele în Vărsător te va stimula să înveți lucruri noi, îți va trezi curiozitățile și dorința de a cunoaște și explora noi domenii. Pentru unii nativi poate începe o perioadă de dezvoltare personală și profesională.

Zodia care se va îndrăgosti nebunește

Citește continuarea horoscopului de vineri, 20 ianuarie 2023, pe Playtech.ro.

De ce refuză să mai cânte Angela Similea?
Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...