Horoscop vineri, 2 aprilie. Zodia care trebuie să se pună urgent pe primul loc

Astrolog Roxana Lușneac 01.04.2021, 18:28
Horoscop vineri, 2 aprilie. Zodia care trebuie să se pună urgent pe primul loc

Horoscop vineri, 2 aprilie. Nativii din Balanță ar trebui să ia în calcul varianta de a se pune pe primul loc. Nu îți face griji, Universul va lucra de partea ta astfel încât vei reuși să îți pui ordine în gânduri ca lucrurile să se alinieze. Culorile norocoase ale zilei sunt roz și albastru închis, iar numerele care aduc noroc sunt 5,12,19,21,29 și 33.

Horoscop vineri, 2 aprilie. Energie de invidiat pentru Berbeci

Berbec

Astăzi ai o energie magnetică și poți să rezolvi ușor anumite probleme care vin în drumul tău. Cel mai bine reușești să manageriezi discuțiile față în față , pentru că acolo poți să spui direct ceea ce gândești.

Taur

Astăzi ai grijă să eviți investițiile mari financiare, mai ales  că e un timp mai  bun pentru a aștepta rezultatele investițiilor din trecut, decât pentru a face altele noi. În schimb, poți să te ocupi de ține și să-ți faci mici bucurii.

Gemeni

O călătorie la distanță sau plus și simplu o ieșire în aer liber te va ajută să îți începi weekendul într-un mod plăcut. Weekendul acesta se anunță a fi bun pentru relația de cuplu.

Horoscop vineri, 2 aprilie. Nativii din Rac trebuie să apeleze la intuiție

Rac

Ascultă-ți intuiția și logică mai mult decât inima, atunci când vrei să iei  decizii într-un mod rapid.  Astăzi  este o  zi  bună pentru călătorii, amuzament și ieșire în aer liber alături de cei dragi.

Leu

Dacă ești singur în acest moment, încearcă să faci un raport și să vezi exact ce nu  îți mai dorești la un potențial partener. Evita să comiți  aceeași greșeală încă odată. Leii care sunt într-un cuplu, acum pot  lua o  pauză de  la muncă și se pot relaxa în compania familiei.

Fecioară

Vorbești din inima și tot  acolo simți tot ce se petrece în jurul tău. Încearcă să-ți folosești ideile și gândurile din acest moment într-un mod constructiv, învățând și din experiențele anterioare.

Horoscop vineri, 2 aprilie. Nativii din Sagetător vor primi sfaturi 
Horoscop vineri, 2 aprilie. Nativii din Sagetător vor primi sfaturi

Horoscop vineri, 2 aprilie. Nativii din Săgetător vor primi sfaturi

Balanță

Poate că a venit momentul să te pui pe tine pe primul loc. Universul te ajută să ai gândurile și ideile necesare pentru a face că totul să se alinieze perfect în drumul tău.

Scorpion

Încearcă să eliberezi toate energiile negative și pune-ți toată puterea în direcția comunicării  cu partenerul de viață și a înțelegerii acestuia.  Poate că reușești să treci peste o barieră mentală pe  care ți-ai tot pus-o singur.

Săgetător

Timpul petrecut acasă sau în compania celor dragi poate fi unul benefic, dar în același timp trebuie să nu intrii într-o zona de introvertire. Ascultă-i pe cei dragi și analizează sfaturile cu care îți sar în ajutor.

Horoscop vineri, 2 aprilie. Comunicarea este secretul pentru nativii din Capricorn

Capricorn

Comunică gândurile și părerile celorlalți, mai ales că lucrurile astăzi ar trebui să meargă încet și bine. Nu te grăbi în decizii, ci încearcă să te sfătuiești și cu partenerul de viață în tot ceea ce te privește.

Vărsător

A avea puncte sensibile și vulnerabilități este complet natural și normal, chiar dacă nu îți place să recunoști asta. Emoțiile tale sunt mai puternice decât  credeai și ceea ce simți  poate lua uneori controlul  asupra ta. Trăiește momentul și acceptă fiecare pas pe care  îl faci spre descoperirea propriei  persoane, nu nega.

Pești

Astrele te încurajează să vorbești din inima și să exprimi exact ceea ce simți  pentru că  asta te va face  să te simți eliberat de o povară pe care ai dus-o deja destul de mult timp.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...