Horoscop vineri, 19 noiembrie 2021. Zodia Leu trebuie să aibă grijă de sănătate

Astrolog Roxana Lușneac 18.11.2021, 20:28
Horoscop vineri, 19 noiembrie 2021. Zodia Leu trebuie să aibă grijă de sănătate

Doar o zi ne desparte de weekend, însă provocările nu vor lipsi. Potrivit horoscop vineri, 19 noiembrie 2021, zodia Leu trebuie să aibă mare grijă în ceea ce privește sănătatea. Culorile norocoase în următoarele 24 de ore sunt roz și alb, iar numerele norocoase sunt: 2, 4, 8, 12, 24, 44.

Horoscop vineri, 19 noiembrie 2021 – Berbec

Astăzi este o zi bună pentru a îți pune la punct anumite lucruri legate de casa ta sau poți să te ocupi de anumite bunuri pe care le-ai primit prin moștenire. Într-un anumit capitol al vieții tale ai nevoie de o încheiere, pentru a putea mai departe alegând o altă cale decât cea până acum.

Taur

Aspectele zilei de astăzi sunt influentate deja de eclipsa de lună din semnul tău care sa va intampla in aceasta seara,iar acestea te susțin să ai mai multă încredere în tine și în munca pe care o faci. Dacă te compari cu nivelul la care erai acum șase luni de zile, vei vedea că ai evoluat și că ai învățat foarte multe lucruri care te vor ajuta și pe viitor.

Gemeni

Mercur susține aspectul comunicării și a rezolvării anumitor treburi legate de casă, de confortul tău personal. Aspectul carierei are și el nevoie de atenția ta pentru că acolo situațiile pot scăpa foarte ușor de sub control, mai ales dacă nu sunt manageriate corespunzător.

Rac

Soarele te ajută și îți dă încredere în propriile alegeri pe care le-ai făcut până acum, dar îți și luminează calea spre noi oportunități. Este un moment bun pentru a te ocupa de copii, de educația acestora sau pentru a face activități interesante alături de aceștia.

Leu

Aspectul sănătății poate să fie astăzi mai sensibil decât în mod normal, mai ales că eclipsa din această noapte visează direct și semnul tău zodiacal. Încearcă să previi înainte de a trata. Dacă ai anumite planuri prin care vrei să schimbi ceva acasă, acestea trebuie un pic amânate.

Horoscop vineri, 19 noiembrie 2021 – Fecioară

Marele benefic jupiter aspecteaza direct semnul tău zodiacal, ceea ce înseamnă că poți să ai foarte mult noroc acolo unde nici măcar nu ai cerut. Situațiile in decursul zilei de astăzi pot să te surprindă într-un mod pozitiv, iar planurile pe care ți le faci alături de cei dragi sunt realizabile.

Horoscop vineri, 19 noiembrie 2021

Balanță

Încearcă să lași în urmă trecutul și să te axezi mai mult pe prezent și pe viitor. Poate ca e momentul să schimbi ceva în viața ta și să-ți găsești curajul să faci ceva care te scoate din confortul tău. Gândește-te că de fiecare dată când ai de-a face cu o situație nouă, înveți și evoluezi.

Scorpion

Această eclipsă de lună este în sezonul tău și în același timp se petrece pe axa Taur -Scorpion, ceea ce înseamnă că ești afectat direct de energia ei. Încearcă să îți stabilești noi țeluri pentru următorul an de zile, iar dacă ești născut plus-minus 3 zile de la data de astăzi, ia-ti toate măsurile de precauție pentru următoarele șase luni de zile.

Horoscop vineri, 19 noiembrie 2021 – Săgetător

Deși până în acest moment aveai numite așteptări din punct de vedere financiar de la investițiile făcute până acum, astrele te susțin să poți găsi noi surse de venit. O noua idee poate să-ți vina din senin sau chiar o portunitate interesantă să vină în drumul tău odată cu această eclipsă.

Capricorn

Cumva ești bine în sectorul casei tale și a liniștii pe care o ai în acest moment, iar marele benefic Jupiter se pregătește să vină în semnul tău. Eclipsa de de Lună din această noapte poate să-ți aducă vise interesante sau să te facă să simți o legătură cu universul sau cu Lumea de dincolo. Nimic nu este întâmplător.

Vărsător

Astăzi este o zi bună pentru a-ti pune la punct anumite treburi legate de casa ta și de anumite planuri pe care le ai fie pentru weekendul viitor, fie pentru sărbători. Cei dragi sunt alături de tine și te susțin prin toate etapele prin care trece în acest moment.

Horoscop vineri, 19 noiembrie 2021 – Pești

Vrei foarte multe de la cei din jur și pe undeva parcă te-ai săturat să te explici sau să fii tu cel care ia mereu anumite inițiative. Marte în aspecte cu semnul vostru vă face mai impulsivi decât în mod normal, iar acest lucru trebuie ținut sub control pentru a nu vă strica relația cu partenerul de viață.

 

Astrologul Roxana Lușneac prezintă, în materialul video de mai jos, previziunile astrale pentru sfârşitul anului:

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...