Horoscop, vineri, 18 septembrie 2020. Zi plină de emoții pentru Lei. Ce se anunță pentru celelalte zodii

Iancu Andreea 17.09.2020, 19:08
Horoscop, vineri, 18 septembrie 2020. Zi plină de emoții pentru Lei. Ce se anunță pentru celelalte zodii

Astrele au pregătit surprize mai multor nativi din horoscop. Astfel, potrivit astrologilor, ziua de vineri, 18 septembrie 2020, se anunță una bună pe plan sentimental pentru o parte dintre zodii. Leii se confruntă cu emoții, Vărsătorii au nevoie de schimbări, iar Capricornii sunt cu gândul la distracția din weekend.

Horoscop 18 septembrie 2020 – Berbec

Ziua de vineri pare să fie înconjurată de certuri și tensiuni aprinse. Nativii din zodia Berbecului ar putea intra în conflict cu persoana dragă. Totuși, ar fi indicat să purtați discuții calme, sincere pentru a putea ajunge la consens. Din pricina faptului că sentimentele de iubire sunt puternice, geloziile și tensiunile pot apărea. Cu sinceritate și răbdare veți trece și peste această perioadă.

Horoscop 18 septembrie 2020 – Taur

Taurii sunt presați de colegii de muncă să implementeze un proiect. Cu toate acestea, nu este o idee inspirată. Este indicat să îți asculți propriile dorințe și să nu acționezi dacă nu te simți pregătit. Asigură-te că spui lucrurilor pe nume atunci când nu ești de acord cu ceva. O parte dintre ideile tale ar putea fi mai bune decât cele expuse alții.

Horoscop 18 septembrie 2020 – Gemeni

Nativii din zodia Gemenilor sunt demotivați la finalul acestei săptămâni. O pauză, câteva zile de concediu, departe de tumultul cotidian, ar putea să te ajute să scapi de stres. Ai putea stabili un plan de vacanță alături de persoana iubită, chiar dacă va fi vorba doar despre câteva zile. Astfel, îți vei putea reîncărca bateriile.

Horoscop 18 septembrie 2020 – Rac

Cheltuielile inutile și mari te-ar putea lăsa în curând cu conturile goale. Ar fi indicat să te oprești din a consuma rezervele de bani până când nu e prea târziu. Cumpătarea ar putea fi soluția. De asemenea, în această perioadă, ar trebui să încerci să nu dai și să nu iei bani cu împrumut.

Horoscop 18 septembrie 2020 – Leu

Vinerea aceasta este una plină de emoții bune. Oamenii din jurul tău apreciază ceea ce faci și îți reamintesc cât ești de important în viața lor. Astăzi este o zi bună de petrecut alături de cei dragi, de prieteni. Savurează glumele și râzi în hohote pentru că e o zi specială.

Horoscop 18 septembrie 2020 – Fecioară

Orice proiect în care te implici este unul care te ambiționează. Rezolvarea problemelor este țelul tău, iar acest lucru nu va sta în calea distracției. Un prieten mai vechi încearcă să revină în viața ta, astfel că vei fi în centrul atenției. Dacă nu consideri că este momentul oportun, încearcă să nu îl amăgești și spune-i sincer ce crezi despre situație.

Horoscop,vineri, 18 septembrie 2020
Horoscop,vineri, 18 septembrie 2020

Horoscop 18 septembrie 2020 – Balanță

Balanțele se bucură de o sporire a popularității în cercul social. Ideile tale te aduc în fața unor legături importante, semn că ai toate datele pentru a deveni un lider. Prietenii te apreciază și vei observa dovezile în curând. Cu toate acestea, asigură-te că nu uiți să te apreciezi și tu însuți.

Horoscop 18 septembrie 2020 – Scorpion

Nativii din această zodie nu trebuie să mai bage în seamă lucrurile minore. Mintea Scorpionului trebuie să fie ocupată cu chestiuni importante. Dacă în ultima vreme ți-a încolțit o idee de afaceri sau un proiect important, insistă. Vei observa că rezultatele nu vor ezita să apară.

Horoscop 18 septembrie 2020 – Săgetător

Săgetătorul are nevoie de mai multă flexibilitate în privința familiei și prietenilor. De asemenea, toți oamenii care te înconjoară ar trebui să beneficieze de același tratament, mai ales dacă sunt persoane dragi. Încearcă să le arăți sentimentele tale și să eviți să faci diferențe. Nu îți vor aduce lucruri bune.

Horoscop 18 septembrie 2020 – Capricorn

Zodia Capricorn e cu gândul la vacanță. Weekendul este mult așteptat de către acești nativi, care ar putea să întâlnească o persoană care să le schimbe destinul. Dacă simți că ceva neașteptat și surprinzător te cuprinde, ai încredere și bucură-te de această șansă. Nu e cazul să asculți gura lumii și acționează după cum îți dictează inima. Meriți să fii fericit.

Horoscop 18 septembrie 2020 – Vărsător

Nevoia de schimbare este resimțită astăzi de către Vărsător. Relația din plan amoros pare să te țină blocat și nu îți mai aduce bucurie. De asemenea, nu mai vezi un viitor alături de persoana de lângă tine. Astrele te sfătuiesc să consulți părerea cuiva apropiat, dar să acționezi după cum îți dictează inima.

Horoscop 18 septembrie 2020 – Pești

Trecutul este istorie pentru tine. Peștii au nevoie să elimine din viața lor lucrurile care îi țineau pe loc și să privească spre viitor. De asemenea, ar fi momentul să îți ceri iertare unei persoane căreia i-ai greșit. Fă pași mici către un viitor în care elementele din trecut nu au ce căuta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...