Horoscop vineri, 18 iunie. Începe să răsară soarele și pentru zodia Gemeni

Astrolog Roxana Lușneac 17.06.2021, 18:27
Horoscop vineri, 18 iunie. Începe să răsară soarele și pentru zodia Gemeni

Horoscop vineri, 18 iunie. După o perioadă marcată de probleme și obstacoe ce păreau aproape imposibi de depășit, începe să răsară soarele și pentru nativii zodiei Gemeni. Numerele norocoase ale zilei: 3,23,29,33,35. Culorile norocoase: roz și mov.

Horoscop vineri, 18 iunie – Berbec

Ați prins gustul lucrurilor frumoase sau chiar al vacanțelor și vreți să faceți ce vă stă în puteri să profitați de această perioadă bună. Trebuie însă să aveți grijă să-i comunicați și persoanei iubite aceste intenții pentru a nu isca un conflict.

Taur

Anumite lucruri pe care vi le doriți întârzie un pic să apară, dar nu este nicio problemă pentru că atunci când vor veni veți simțiți că s-a meritat să aveți răbdare. Bucurați-vă de weekend până atunci.

Gemeni

A venit soarele și pe strada voastră sau cel puțin începe să apară. Trebuie să aveți mai multă încredere în forțele proprii și să nu vă lăsați descurajați la primul hop, doar așa veți ajunge la rezultatele dorite.

Rac

Moral vă simțiți plini de energie pozitivă chiar dacă fizic sunteți destul de obosiți. Poate aveți nevoie de o ieșire prelungită pentru a echilibra balanța și pentru a va pune în ordine gândurile.

Leu

Luna în semnul vostru vă face mai emoționali sau mai empatici și treceți fiecare idee printr-o analiză amănunțită. Încercați să profitați de acest început de weekend plănuind diverse activități interesante împreuna cu cei dragi.

Horoscop vineri, 18 iunie – Fecioară

Aveți nevoie de un pic de pauză de la tot, așa că luați-vă persoana iubită sau prietenii și evadați într-un loc în care să va odihniți și să vă relaxați. Nu mai puneți la suflet tot ce auziți în jur și trăiți așa cum simțiți.

Horoscop vineri, 18 iunie
Horoscop vineri, 18 iunie

Balanță

Sunteți într-o dispoziție bună și parcă aveti chef să faceți câteva activități interesante. Energia verii vă face bine și aveți nevoie de soare sau măcar de un plan de evadare din normal. Prietenii vă pot ajuta aici cel mai bine.

Scorpion

În sfârșit puteți să vă bucurați de niște aspecte mai liniștite, iar lucrurile încep să-și reintre la normal. Ați scăpat de blocajul adus de nodul sud și de acum puteți începe să vă organizați altfel prioritățile și chiar puteți să faceți planuri pe termen lung.

Sagetator

Imaginea voastră personală este în joc în această perioadă și trebuie să faceți tot ce e corect pentru a vă asigura că nu lăsați loc interpretărilor. Bazați-vă pe sfatul celor apropiați și dați-vă tot interesul în ce va preocupă.

Horoscop vineri, 18 iunie – Capricorn

Saturn retrograd vă cam stă în cale să obțineți rezultatele la care visați deocamdată. Trebuie să mai aveți încă un pic de răbdare și să fiți persuasivi în tot ceea ce faceți pentru a reuși. Familia este cea care vă susține în primul rând.

Vărsător

Astăzi puneți cariera și proiectele pe planul doi și încercați să vă ocupați cum puteți mai bine de familie și de lucrurile pe care trebuie să le faceți împreună. Timpul petrecut poate fi unul de calitate dacă vă implicați și voi.

Pești

Chiar dacă nu toate lucrurile merg așa cum v-ați dori sau nu se întâmplă destul de rapid, astăzi trebuie însă să aveți răbdare și să vă puneți toată energia în a pune baze solide planurilor voastre de viitor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...