Horoscop vineri, 17 septembrie. Nativii care vor avea parte de o mare surpriză

Astrolog Roxana Lușneac 16.09.2021, 18:29
Horoscop vineri, 17 septembrie. Nativii care vor avea parte de o mare surpriză

Vești bune se anunță la horoscop pentru ziua de vineri, 17 septembrie. Astrele au pregătit surprize plăcute pentru majoritatea nativilor, însă una dintre zodii va fi răsfățata acestei zile. Comunicarea cu cei din jur și, în unele cazuri, timpul petrecut de unul singur, pot să vă dea o stare de bine. Pe de altă parte, șansa poate fi mai aproape decât te-ai fi gândit, astfel că poți apela la culorile norocoase ale zilei, alb și roz, precum și la numerele norocoase 1, 4, 13, 20, 32, 34 pentru mai mult noroc.

Berbec

Astăzi puteți beneficia de o oportunitate financiară, dar în același timp puteți realiza că pentru a câștiga mai mult trebuie să investiți mai mult în ceea ce faceți. Atunci când vine vorba de familie si de ce vă susține pe voi, nodul Nord vă poate aduce niște satisfacții legate de casă, legate de copii sau chiar de un bun material.

Taur

Poate că ai subestimat situațiile în care te afli în acest moment, iar universul se a pregătit o surpriză. Cineva care în trecut nu îți era așa apropiat acum poate să devină prieten, iar ghinionul pe care credeai că l-ai avut până acum se transformă în binecuvântare.

Gemeni

Astăzi este o zi bună pentru a te ocupa de carieră, dar trebuie să ai mai multă grijă și de persoana iubită pentru că și aceasta are nevoie de atenția ta. Dacă încerci să te organizezi un pic mai bine, vei avea timp chiar să faci ceva distractiv.

Rac

Prietenii au nevoie de atenția ta, iar dacă nu ești atent la acest lucru se pot strica niște relații de prietenie care durează de ceva timp. Empatia este punctul tău forte, chiar dacă astăzi poți avea mai puțină răbdare pentru emoțiile oamenilor din jur.

Leu

Casa dorințelor sufletului tău îl găzduiesc pe Mercur ,ceea ce înseamnă că îți este mult mai ușor să discuți despre planurile tale de viitor cu cei din jur. În sfârșit pot simți că cineva te înțelege sau cel puțin că are idei similare cu tine.

Fecioară

Marele Jupiter este de partea voastră astăzi în orice decizie vreți luați, iar asta vă dă și inspirație și poate deschide în drumul vostru oportunități. O zi bună pentru călătorii, pentru amuzament și pentru a petrece un timp plăcut spre seară cu cei dragi.

Horoscop vineri, 17 septembrie
Previziuni astrale pentru ziua de vineri, 17 septembrie

Balanță

În general sunteți persoane care gândiți pozitiv și nu trebuie să lăsați pe nimeni să schimbe acest lucru. Unii oameni pot avea o zi proastă sau se pot simți neînțeleși, dar asta nu înseamnă ca trebuie să vă afecteze direct. Ocupați-vă de propriile griji de propria familie, pentru că restul e doar muzică de fundal.

Scorpion

Astăzi este o zi bună să comunicați cu colegii sau cu persoanele cu care nu ați mai ținut legătura de ceva timp. Acestea vă vor da energia pozitivă de care aveți nevoie în acest moment. Persoana iubită vă susține în tot ceea ce întreprindeți.

Săgetător

Soarele vă ajută să treceți pentru o perioadă de regenerare și să reușiți să vă găsiți echilibrul și liniștea de care aveți atâta nevoie. Acasă este locul în care vă retrageți, în care puteți să munciți sau să vă finalizați niște proiecte și în care vă puteți bucurat de energie pozitiva.

Capricorn

Luna arată că sunteți cu gândurile și cu emoțiile într-un singur loc, iar micul benefic Venus vă ajută câștigați suficient de bine așa încât în acest moment să fiți mulțumiți. Poate că primiți un comision, O mărire de salariu sau persoana iubită vă face o surpriză.

Vărsător

Comunicarea în acest moment cu anumiți colegi sau cu o persoană dragă poate fi restricționată, iar asta nu vă dă neapărat o stare bună. Trebuie să învățați să vă bazați doar pe oamenii pe care sunteți siguri că vor fi alături de voi orice s-ar întâmpla.

Pești

Astăzi este o zi bună pentru a face anumite planuri, dar trebuie să aveți grijă la faptul că Marte vă face mai incisivi sau mai certăreți. Partenerul de viață își dorește să vă susțină, numai că trebuie să vă comunicați cu diplomație ideile.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...