Horoscop vineri, 17 iulie. Balanțele au o zi dificilă

Diana Dumitrache 16.07.2020, 16:41
Horoscop vineri, 17 iulie. Balanțele au o zi dificilă

Horoscop vineri, 17 iulie. Ziua de vineri nu aduce veşti bune pentru toate zodiile. Balantele au o zi dificilă, iar Peştii nu îşi mai văd capul de treabă.

HOROSCOP VINERI, 17 IULIE 2020

Horoscop BERBEC

Astrologii vă recomandă să renunţaţi la întâlnirile cu prietenii şi vă îndeamnă să acordaţi mai mult timp membrilor familiei pe care i-aţi cam neglijat în ultima perioadă. Nu o să vă pară rău! La capitalul bani, nu staţi rău deloc, dar nici nu trebuie să începeţi să îi risipiţi.

Horoscop TAUR

Atenţie mare la ce destăinuiţi! Nu toţi din jur pot fi de încredere. Este recomandat să fiţi mai precaut, mai ales faţă de colegii de la muncă. În ceea ce priveşte sănătatea, staţi destul de bine.

Horoscop GEMENI

Visaţi cu ochii deschişi la următoarea vacanţă. Atenţie, însă! Mai aveţi de aşteptat şi de pus nişte bani deoparte. Asta pentru a reuşi să vă bucuraţi cu adevărat de zilele libere.

Horoscop RAC

Nu staţi deloc bine la capitalul “sănătate”. O durere de cap care ţine de ceva timp vă trimite la medic. Este important să vă acordaţi puţin timp pentru a vă relaxa. Numai cu tratament adecvat şi multă odihnă vă veţi reveni.

Horoscop LEU

Astrologii nu aduc veşti bune. Veţi fi trădaţi chiar de persoana cea mai apropiată. Vă veţi simţi afectaţi şi dezamăgiţi, însă la final de zi veţi găsi puterea de a vă reveni din şoc. Tot ce aveţi de făcut este să rupeţi legătura definitiv cu persoana respectivă.

Horoscop vineri, 17 iulie. Balanțele au o zi dificilă
Horoscop vineri, 17 iulie. Balanțele au o zi dificilă

Horoscop FECIOARĂ

Sunteţi cu moralul la pământ şi nimic nu pare să vă ajute să vă reveniţi. Astrologii recomandă, însă, să aveţi mare grijă la alimentaţie şi să începeţi să faceţi multă mişcare.

Horoscop BALANTĂ

Balanţele nu o duc deloc bine. Aveţi mereu chef de ceartă şi vă veţi vărsa toţi nervii pe persoana care merită cel mai puţin. Tot ce aveţi de făcut este să lăsaţi la o parte impuslivitatea!

Horoscop SCORPION

O sumă mare de bani vă va intra în cont. Iar asta vă înveseleşte şi vă dă o energie de zile mari. Meritaţi un weekend în care să plecaţi departe de casă. Munca din ultima perioadă îşi pune amprenta.

Horoscop SĂGETĂTOR

Simţiţi nevoia să fugiţi departe. Să vă izolaţi şi să vă îndepărtaţi de tot ce vă influenţează negativ. Nu a fost deloc o perioadă uşoară, dar încet răsare şi soarele.

Horoscop CAPRICORN

Aveţi mari probleme la serviciu. Nimic nu pare să vă iasă iar asta nu face decât să vă suprasolicite. Aveţi nevoie de o pauză de câteva zile în care să vă relaxaţi şi să uitaţi de toate grijile.

Horoscop VĂRSĂTOR

Nimic nu pare să vă fie pe plac astăzi. Aveţi doar cuvinte dure la adresa celor din jur iar la serviciu vor apărea probleme.

Horoscop PEŞTI

Vă aşteaptă o zi extrem de aglomerată. Treburile casei, cumpărăturile şi ieşitul cu prietenii vă vor epuiza. Aveţi mare grijă, însă! Nu exageraţi!

Urmăriți Impact.ro și pe
Diana Dumitrache
Sunt absolventă a Colegiului Naţional Roman-Vodă, Filologie, din Roman, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Limba şi Literatura Română –...