Horoscop vineri, 15 octombrie. Zodia care se ambiţionează să schimbe ceva

Astrolog Roxana Lușneac 14.10.2021, 21:04
Horoscop vineri, 15 octombrie. Zodia care se ambiţionează să schimbe ceva

Horoscop vineri, 15 octombrie. O zodie se ambiţionează să schimbe ceva. Culorile norocoase ale zilei sunt albastru și roz, iar numerele ce aduc noroc sunt 3, 12, 33, 24, 45 și 49.

Horoscop vineri, 15 octombrie. Berbec și Taur

Berbec

Astăzi trebuie să aveți un pic mai multă grijă de sănătatea voastră, deși pe de altă parte ambiția vă îndeamnă să terminați tot ceea ce aveți de făcut. Nu vă grăbiți în acțiuni, luați-vă timpul necesar pentru a pune la punct o nouă strategie în ceea ce ține de carieră.

Taur

Toate acțiunile pe care le-ați făcut acum și toată munca pe care ați depus-o în domeniul carierei încep să dea roade. În orice acțiune investești mai mult timp în acest moment, rezultatele vor veni curând și bine. Dar pentru a primi trebuie să dai prima dată.

Horoscop vineri, 15 octombrie. Zodia care se ambitioneaza sa schimbe ceva
Simboluri ale zodiilor

Horoscop vineri, 15 octombrie. Gemeni și Rac

Gemeni

Aspectul principal de astăzi este trecerea la acțiune atunci când vine vorba de anumite planuri secrete pe care le aveți legate de carieră. E un moment bun să alegeți ce mai aveți nevoie și ce trebuie aruncat sau lăsat în urmă.

Rac

Astăzi puteți să deveniți ceva mai serioși și să vă ambiționat să luați o inițiativă, sau cel puțin să începeți să puneți la cale un plan. Tranzitele actuale vă ajută să vă puneți punct anumite aspecte legate de dezvoltare a profesională.

Horoscop vineri, 15 octombrie. Leu și Fecioară

Leu

Aspectul lunii vă influențează într-un mod pozitiv gândirea, făcând-vă mai ambițios ca niciodată. Un moment bun să faceți o analiză și un bilanț în sectorul profesional, dar și să plânuiți anumite angajamente pe care vi le puteți asuma.

Fecioară

Luna într-un aspect pozitiv vă dă inspirație, energie și dorința de a face lucrurile cât mai rapid posibil. Aveți nevoie ca totul să înceapă sa se dezvolte, fie că e vorba de un nou proiect sau o nouă pasiune pe care ați dezvoltat-o recent.

Horoscop vineri, 15 octombrie. Balanță și Scorpion

Balanță

Saturn în mod direct vă influențează harta în acest moment, ceea ce înseamnă că vă poate face mai conștienți de propriile capacități și de harurile cu care ați fost înzestrați, dar și de faptul că trebuie să începeți să le folosiți. Deși aceste atuuri poți să vă îndepărteze de anumite persoane, nu strică să vă asumați acest risc.

Scorpion

Saturn cere de la tine să devii mult mai responsabil astăzi ,dar și în zilele care vin, în tot ceea ce ține de aspectele legate de familie și de relație. Încearcă să nu pui pe primul loc doar segmentul carierei, pentru că a face acest lucru poate însemna a fugi de anumite discuții sau responsabilități.

Horoscop vineri, 15 octombrie. Săgetător și Capricorn

Săgetător

Astăzi este o zi bună să iei inițiative, să îți organizezi banii pe care trebuie să îi primești și să-ți faci un buget. Dacă consideri că meriți o mărire de salariu, acum este un bun moment pentru a face cu foarte multă diplomație o propune.

Capricorn

În această perioadă astrele te susțin în tot ceea ce ține de administrarea bunurilor moștenite, a banilor primiți din partea familiei sau a bunurilor pe care le aveți în comun cu aceasta. Ascultați-vă intuiția, dar în același timp încercați să fiți preventivi. Răbdarea este cea care vă va ajuta să vedeți mai târziu rezultatele.

Horoscop vineri, 15 octombrie. Vărsător și Pești

Vărsător

Astăzi este o zi bună pentru a comunica deschis, pentru a vă exprima sentimentele, dar și pentru a lucra la ceva legat de organismul vostru care va duce o îmbunătățirea sănătății. Poate nu simțiți chiar direct efectele, dar trebuie să aveți un pic de răbdare.

Pești

Anumite dorințe ale voastre rămân încă în acest stadiu. Astăzi puteți să deveniți ceva mai serioși și să vă ambiționat să luați o inițiativă, sau cel puțin să începeți să puneți la cale un plan. Tranzitele actuale vă ajută să vă puneți punct anumite aspecte legate de dezvoltare a profesională. Vezi AICI care sunt zodiile cu noroc în iarna lui 2021!

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!