Horoscop, vineri, 14 mai 2021. Zi extraordinară pentru această zodie. Surpriză colosală

Horoscop, vineri, 14 mai 2021. Zi extraordinară pentru această zodie. Surpriză colosală

Astrele aduc vești bune pentru majoritatea nativilor din horoscop pentru ziua de vineri, 14 mai 2021, potrivit informațiilor oferite în exclusivitate de astrologul Roxana Lușneac Cioriceanu pentru impact.ro. Una dintre zodii urmează să se bucure de o zi extraordinară, însă există multe surprize pentru mai mulți nativi. Previziunile astrale de la finalul acestei săptămâni oferă ocazii de reușită în cazul multor zodii.

Horoscop, vineri, 14 mai 2021. Ce vești aduc astrele pentru nativii din zodiac

Berbec

Micul benefic vă ajută astăzi să realizați un lucru pe care vi l-ați propus de mult să-l faceți și tot l-ați amânat. Trebuie doar să vă ambiționați încă de dimineață.

Taur

Astăzi e o zi bună pentru voi, mai ales dacă vă organizați prioritățile și evitați să vă enervați cu chestiuni care nu vă merită atenția. Comunicarea și empatia vă ajută să creați conexiuni cu cei din jur si să vă faceți înțeleși.

Gemeni

Saturn vă îngreunează anumiți pași, iar datorită acestui lucru trebuie să aveți răbdare în anumite chestiuni legate de muncă. Solicitați ajutorul partenerului de viață atunci când aveți nevoie.

Rac

Astăzi puteți să vă deschideți sufletul mai ușor atunci când vine vorba de subiecte sensibile sau pe care le-ați tot ascuns sau menajat, iar asta vă ajută în primul rând mental.

Leu

Aveți multe lucruri de făcut și parcă nu știți cu ce să începeți. Cariera este cea care vă solicită în acest moment mai mult decât v-ați fi așteptat. Nu vă grăbiți în decizii.

Fecioară

Contactul cu străinătatea sau câștigurile de la distanță sunt o prioritate în acest moment, mai ales că aveți mai multe lucruri de făcut, dar asta vă aduce satisfacție. Respirați si analizați totul încă odată.

Horoscop vineri, 14 mai 2021
Horoscop vineri, 14 mai 2021

Balanță

Imaginea voastră este cea de care trebuie să vă ocupați astăzi, iar dacă pentru asta trebuie să spuneți ce gândiți sau să vă apărați drepturile, nu ezitați să o faceți.

Scorpion

Sunt multe lucruri la care vă gândiți în acest moment și parcă toate sunt importante. Nu vă lăsați duși de val sau de circumstanțe și să exprimați chiar ce gândiți vizavi de anumite persoane din anturaj.

Săgetător

Contactul cu străinătatea și planurile de călătorie pot fi prioritatea zilei de astăzi.  Fie că v-ați întors recent, vreți să plecați curând sau aveți o colaborare la distanță care trebuie revizuitî.

Capricorn

Casa voastră și ceea ce vă susține pe voi în viață ocupă astăzi un rol important. Fie că petreceți timp cu cei dragi sau fie că vreți să organizați ceva pentru weekend, astrele vă susțin.

Vărsător

Comunicarea cu cei dragi și organizarea pe care o aveți de făcut pentru evenimentele ce urmează să vină în viața voastră vă fac să fiți bine și liniștiți. Astăzi trebuie doar să vă ocupați și de lucrurile restante legate de servici.

Pești

În sfârșit puteți respira ușurați, mai ales că anumite evenimente recente v-au luat o piatră de pe suflet. De acum, rămâneți cu treburile restante din acele situații.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...