Horoscop vineri, 14 ianuarie 2022. Zodia Fecioară are nevoie de relaxare

Astrolog Roxana Lușneac 13.01.2022, 21:28
Horoscop vineri, 14 ianuarie 2022. Zodia Fecioară are nevoie de relaxare

Agitația și problemele din ultima perioadă își spun cuvântul în următoarele 24 de ore. Potrivit horoscop vineri, 14 ianuarie 2022, zodia Fecioară are mare nevoie de relaxare. Culorile norocoase ale zilei sunt alb și roz, iar numerele ce ne vor aduce noroc sunt: 2, 10, 16, 32, 39, 42. Previziuni complete pentru fiecare dintre cele 12 semne ale zodiacului.

Horoscop vineri, 14 ianuarie 2022 – Berbec

Încă de dimineață poți simți poate că ai uitat ceva sau să ai un sentiment de neliniște. Încearcă să eviți supradoza de cafeină și să porți culoarea roșu, pentru a evita stimularea aceste energii nervoase. Nu lua decizii importante în acest moment.

Taur

Încearcă să nu analizezi foarte mult lucrurile care se întâmplă în jurul tău în acest moment, pentru că tinzi să te gândești foarte mult la părțile negative a unor situații care nu sunt atât de grave cum par la prima vedere.

Gemeni

Încearcă să rămâi cu toată atenția ta orientată spre o anumită direcție productivă. Dacă în ultima perioadă de timp te-ai simțit mai slăbit în energie, acest weekend îți poate aduce activități interesante care te vor bucura.

Horoscop vineri, 14 ianuarie 2022 – Rac

Încearcă să nu te ocupi doar de dragul de a scăpa de anumite emoții pe care nu vrei să le simți la o intensitate prea mare în acest moment. A fugit de ele înseamnă decât că acestea vor deveni mai târziu într-un mod mai puternic.

Leu

Ziua de astăzi poate să treacă destul de ușor pentru tine, mai ales dacă încerci să stai la distanță de toată drama sau negativitatea anumitor oameni. Evita să expui situațiile în care ceilalți pot fi invidioși pe acțiunile tale.

Fecioară

Dacă în ultima perioadă ai muncit ceva mai mult și ai uitat să ai grijă de tine, weekendul acesta îți va da oportunitatea să te refaci din punct de vedere psihică emoțional și mental, pentru a lăsa emoțiile negative în spate.

Balanță

Astăzi poți fi destul de generos în atitudine, ce înseamnă că fie vrei să ajuți pe cineva apropiat sau plus și simplu vei oferi energie pozitivă sau sfaturi bune într-un mod gratuit. Trebuie însă să ai grijă la faptul că oamenii nu apreciază lucrurile revin în acest mod.

Horoscop vineri, 14 ianuarie 2022
Horoscop vineri, 14 ianuarie 2022

Horoscop vineri, 14 ianuarie 2022 – Scorpion

Astăzi poți să te confrunți cu anumite probleme financiare sau de business, ceea ce înseamnă că este indicat să nu faci foarte multe cheltuieli. Încearcă să faci o strategie de viitor împreună cu partenerul tău de viață.

Sagetator

Încearcă să nu lași oamenii din jur să îți ia atenția de la lucrurile foarte importante pentru tine pe care le ai de făcut astăzi. În partea a doua a zilei poți să ai parte de o discuție interesantă cu partenerul de viață sau să închei un conflict.

Capricorn

Tu ești un om căruia îi plac foarte mult activitățile de rutină, dar parcă acum anumite frustrări încep să apară din cauza faptului că ceva nu evoluează așa cum ti-ai dori. Satisfacția ta va veni doar în momentul în care vei începe să treci la acțiune.

Horoscop vineri, 14 ianuarie 2022 – Varsator

Poate să fie ceva mai dificila astăzi crearea conexiunii cu cei din jur sau cu prietenii. Mercur retrograd poate aduce anumite subiecte importante care trebuie discutate și este posibil ca egoul acestor oameni să intre în discuție.

Pesti

Astăzi este o zi bună pentru a-ți lua un pic de timp liber și pentru a te organiza în tot ceea ce ține de casa ta. Ție îți place să faci mai multe activități odată și poate în același timp chiar să te ocupi și de business.

Urmăriți Impact.ro și pe