Horoscop, vineri, 14 februarie. O zodie e foarte afectată de Ziua Îndrăgostiților

Ce spun astrele de Ziua Îndrăgostiților?

Astăzi este Valentine`s Day sau Ziua Îndrăgostiților, cum o numesc românii. Este o zi plină de iubire, însă este necesar să vedem și dacă astrele țin cu noi în acest sens. Cum arată horoscopul pentru 14 februarie 2020 și ce zodii sunt favorizate?

Horoscop 14 februarie 2020 – Berbec

Pentru nativii din zodia Berbec, poate fi o zi care să le lase un gust amar. Dacă vor insista cu anumite dorințe, intenții sau păreri despre care știi deja că provoacă reacții adverse din partea celorlalți.

Horoscop 14 februarie 2020 –Taur 

Intențiile pot fi bune la înceutul zilei, însă buna dispoziție poate dispărea pe parcursul zilei din cauza unor probleme.

Horoscop 14 februarie 2020 –Gemeni 

Ar fi bin să fii temperat azi și să păstrezi impulsurile războinice care nu îți vor aduce nimic bun în esență. Limitează-te la gânduri bune.

Horoscop 14 februarie 2020 –Rac

Vineri, 14 februarie ste o zi în care dorințele trec înaintea rațiunii și din acest motiv  vei cauta orice cale de a le vedea împlinite.

Horoscop 14 februarie 2020 –Leu

Ar fi bine să nu iei în calcul să ai o atitudine superioară astăzi, chiar dacă vei avea toate motivele să faci asta. Să știi că acest lucru nu îți va folosi la nimic, ba mai mult, colaboratorii tăi valoroși se vor îndepărat de tine.

Horoscop pentru Valentine`s Day.

Horoscop pentru Valentine`s Day.

Horoscop 14 februarie 2020 –Fecioară

Azi e posibil să ajungi la neînețelegeri repede cu cei din jurul tău, cu persoanele apropiate mai exact. Rămâi cumpătat.

Horoscop 14 februarie 2020 –Balanță

Nu te mai concentra pe problemele financiare pentru că știi deja că dacă te consumi, nu vei rezolva nimic în acest sens. Canalizează-ți energia spre progresul tău profesional.

Horoscop 14 februarie 2020 –Scorpion

Ziua Îndrăgostiților își aduce din păcate dezacorduri cu persoana iubită. Poți lăsa de la tine, ceea ce e puțin probabil, sau poți încerca să negociezi.

Horoscop 14 februarie 2020 –Săgetător

Astăzi s-ar putea să nu stai prea bine cu energia la locul de muncă, ceea ce va face să ai un randament mai scăzut față de zilele obișnuite. Poți cere o amînare sau cel puțin o atitudine mai îngăduitoare.

Horoscop 14 februarie 2020 –Capricorn

Te va surprinde atitudinea excesiv de egoistă a unora dintre prietenii tăi, chiar dacă poate, în momente similare ai fi fost de fapt de acord cu ei.

Horoscop 14 februarie 2020 –Vărsător

Este bine ca astăzi să te preocupi strict de problemele tale, însă nu te crispa în mod excesiv din cauza problemelor. Fii senin și încrezător.

Horoscop 14 februarie 2020 –Pești

Se cer prea multe lucruri din partea ta, iar unii din apropiații tăi vorbesc mult și nu își dau seama că te rănesc în acest fel.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI