Horoscop vineri, 13 august 2021. O zodie pleacă în călătorie

Astrolog Roxana Lușneac 12.08.2021, 19:23
Horoscop vineri, 13 august 2021. O zodie pleacă în călătorie

Horoscop vineri, 13 august 2021. O zodie pleacă în călătorie. Culorile norocoase ale zilei sunt roz și mov, iar numerele ce aduc noroc sunt 1, 10, 21, 23, 43 și 44.

Horoscop vineri, 13 august 2021. O zodie trebuie să aibă puțină răbdare

Berbec

Trebuie să ai grijă de mintea, trupul și de sufletul tău. Nu lăsa lucrurile pe care nu poți să le schimbi să te afecteze mai mult decât este cazul. Norocul și îmbunătățirea sănătății vor veni în calea ta în acest sfârșit de săptămâna, numai că trebuie să ai un pic de răbdare.

Taur

Planetă voastră Venus se află în semnul Fecioară, ceea ce încă nu vă face să vă simțiți confortabil în situațiile actuale, dar din păcate nu puteți face nimic încă. Trebuie să aveți un pic de răbdare ca lucrurile să se așeze și de la sine. Până atunci, organizați-vă treaba cum știți mai bine.

Horoscop vineri, 13 august 2021. O zodie pleaca in calatorie
Simboluri ale zodiilor

Horoscop vineri, 13 august 2021. O zodie capătă încredere

Gemeni

Casa spiritualității și a călătoriilor este cea care vă îndeamnă în acest moment să plănuiți o ieșire în locuri interesante care să vă hrănească mintea și sufletul cu energie pozitivă. Aveți nevoie de asta, precum și de oameni cu care să împărtășiți aceleași principii.

Rac

Buna dispoziție este la ea acasă, mai ales dacă aveți în jur oamenii cu care vă face plăcere să stați de vorbă și să schimbați idei productive. Toate aspectele arată faptul că sunteți pe drumul cel bun și muncă voastră nu este în zadar, iar asta vă dă încredere.

Horoscop vineri, 13 august 2021. O zodie face un progres impresionant

Leu

Mercur și Marte în semnul vostru sunt niște factori de stres pe care trebuie să învățați să-i ignorați astăzi, dacă vreți să aveți o zi bună. Încercați să nu vă mai faceți planuri pe termen foarte lung, ci să trăiți mai mult prezentul și situațiile pentru care trebuie să fiți recunoscători în acest moment.

Fecioară

Totul trebuie să fie astăzi despre vindecare, evoluție, organizare, ceea ce te face să privești lucrurile diferit de cum o făceai în trecut. Activitățile trebuie să îți aducă satisfacții. E un progres impresionant pe care îl faci acum, iar cei din jurul tău sunt mândri de tine.

Horoscop vineri, 13 august 2021. O zodie are astrele de partea ei

Balanță

În sfârșit ai scăpat de niște aspecte sau de niște probleme care ți-au cam dat bătaie de cap în ultima perioadă și în sfârșit poți respira ușurat. Astrele sunt de partea ta, iar tu meriți o recompensă pe care poți să ți-o achiziționezi și singur pentru a-ți face o mică bucurie.

Scorpion

Saturn a făcut în ultima perioadă o triere în viața ta socială, ceea ce înseamnă că au rămas doar oamenii pe care te poți baza cu adevărat. Acesta este un lucru bun, chiar dacă pe moment nu îți dai seama și mai rămâi atașat sentimental în unele părți. Viața merge mai departe.

Horoscop vineri, 13 august 2021. O zodie trebuie să aibă mai multă încredere în forțele proprii

Săgetător

Nu trebuie să-ți lași fricile sau blocajele pe care crezi că le ai să-ți strice oportunități sau să nu te lase să evoluezi. Dacă nu ai avea timp să te gândești la ele, ai mai ști că sunt acolo? Aplică la un job pe care crezi că-l meriți sau încearcă să faci ceva pentru a evolua acolo unde ești.

Capricorn

Saturn te menține pe o poziție stabilă în acest moment, iar fiecare progres pe care îl faci cu pași mici este unul pe termen lung. Trebuie să înveți să ai mai multă încredere în tine și în Univers, deoarece El știe cel mai bine cum sunt aranjate lucrurile pentru a ajunge acolo unde îți dorești.

Horoscop vineri, 13 august 2021. O zodie trebuie să aibă grijă ce își dorește

Vărsător

Marele benefic te poate duce astăzi la o situație prin care ai mai trecut cel puțin odată până acum, dar data trecută nu ai avut timp sau răbdare să înveți din ea. Acum marele benefic vrea că tu să scapi dintr-un blocaj sau să treci peste o teamă pe care ai tot evitat să ți-o învingi.

Pești

Dacă aveți niște idei sau niște obiective în gând, astrele vă pot ajuta astăzi să ajungeți la ele. Oamenii din jur și persoana iubită vă sunt sursă de inspirație, iar determinarea voastră este una constructivă. Totuși, nu uitați de zicala «ai grijă ce-ți dorești, deoarece s-ar putea să se întâmple». Vezi AICI care sunt zodiile as în manipulare!

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!