Horoscop vineri, 12 martie. Racii trebuie să solicite ajutor

Astrolog Roxana Lușneac 11.03.2021, 20:22
Horoscop vineri, 12 martie. Racii trebuie să solicite ajutor

Previziunile astrale pentru nativii din zodiac sunt unele promițătoare potrivit horoscop vineri, 12 martie. În timp ce Racii au nevoie de o mână de ajutor pentru rezolvarea unei chestiuni din viața lor, Taurii ar trebui să evite schimbările bruște. Pe de altă parte, culorile noroase ale zilei sunt roz și mov, în timp ce bunăstarea poate fi atinsă la finalul acestei săptămâni folosind numerele norocoase 2, 14, 32, 45 și 46. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de vineri.

Horoscop vineri, 12 martie. Ce se anunță pentru acest final de săptămână

Zodia Berbec

În carieră sau în anumite proceduri legate de acte pe care le faci acum poți primi beneficii sau poți avea foarte ușor dreptatea de partea ta. Acceptă noile schimbări pozitive din viața ta.

Zodia Taur

Încearcă să eviți schimbările de planuri, rămânând pe drumul pe care l-ai ales inițial. Astăzi este important să faci totul cu iubire, cu înțelegere și cu dorința de a-i ajuta pe ceilalți.

Zodia Gemeni

Sănătatea pare a fi un aspect la care stai bine. În celelalte aspecte ale vieții nu ar strică să ceri părerea unei persoane cu experiență pentru a reuși să-ți rezolvi problemele.

Zodia Rac

Astăzi poți fi interesat să explorezi și să cunoști lucruri noi, oameni noi sau să încerci ceva nou.  Poți primi ajutorul celorlalți foarte ușor dacă îl soliciți.

Zodia Leu

Dacă ai nevoie de ajutor, nu ezita să îl ceri vechilor prieteni sau cunoștințe. Este important să ajungi acolo unde îți dorești, iar numai eforturile tale nu sunt suficiente în acest moment.

Zodia Fecioară

Limitările sau neînțelegerile pe care le-ați avut în trecut cu persoanele dragi se pot rezolva prin comunicare și empatie. În primul rând trebuie să ai grijă de propria persoană, ca apoi să oferi.

Horoscop vineri, 12 martie
Horoscop vineri, 12 martie

Zodia Balanță 

Dacă cauți aprobare din partea celorlalți va fi destul de greu în a o obține pe deplin. Încearcă să nu te răzbuni pe partenerul de viață pentru micile tale neplăceri, ci mai degrabă folosește-ți energia pentru a găsi soluții.

Zodia Scorpion

Astăzi vă poate fi mai greu ca de obicei să vă citiți partenerul de viață și să știți exact ce vrea. Atunci când lucrurile nu vă sunt clare, cel mai indicat este să întrebați direct decât să faceți presupuneri.

Zodia Săgetător

Nu e un moment bun să jucați jocuri de orgoliu, ci mai degrabă să încercați să luați în serios sfaturile pe care le primiți pe gratis din partea celorlalți, mai ales că au toate intențiile bune.

Zodia Capricorn

Schimbările legate de casa ta și de ceea ce te susține pe tine acum îți necesită atenția și efortul. Deși unele lucruri au fost terminate în mare, acum va trebui să te ocupi un pic de detalii.

Zodia Vărsător

O figură feminină din viața ta sau chiar maternă acum te poate ajuta mai mult decât crezi să îți găsești niște răspunsuri. Încearcă să nu cheltuiești mai mult decât era plănuit inițial dacă ai planuri de cumpărături.

Zodia Pești  

Prieteniile și susținerea primită de la cei dragi în ultimul timp te ajută să te simți apreciat și să ai încredere în opțiunile alese. Totul îți amintește de fapt pe cine te poți baza și pe cine nu.