Horoscop vineri, 10 septembrie 2021. Zodia Vărsător își duce planul până la capăt

Astrolog Roxana Lușneac 09.09.2021, 18:36
Horoscop vineri, 10 septembrie 2021. Zodia Vărsător își duce planul până la capăt

Horoscop vineri, 10 septembrie. Astrele spun că nativii născuți în zodia Vărsător vor acționa și vor reuși să-și atingă obiectivul. Fie că este vorba despre obținerea unor beneficii financiare, fie un nou loc de munca sau chiar finalizarea unui proiect important. Culori norocoase ale zilei sunt roz și mov lila, iar numerele norocoase sunt: 1, 8, 17,25,36,47

Horoscop vineri, 10 septembrie 2021 – Berbec

Astăzi ai o bună capacitate să-ți rezolvi problemele importante pe care le-ai tot amânat în ultima perioada de timp. Aspectele extraordinare care te susțin îți dau energie, putere și aduc schimbări bune dacă te-ai hotărât să alegi un drum nou.

Taur

Este momentul să-ți activezi energiile creatoare și să găsești noi idei pentru a-ți spori câștigurile financiare. Pentru a reuși trebuie să-ți spui calitățile în evidență, deci fă ceea ce-ți face plăcere, ce te pasionează.

Gemeni

Ai nevoie de un pic de timp în care poți să stai singur sau să nu fi deranjat, pentru că doar astfel vei reuși să faci tot ce ți-ai propus și să fii productiv. Fă o schimbare în spațiul tău de lucru care îți dă sentimentul de liniște, să ai un pic din energia de ,,acasă,,.

Rac

Încearcă să eviți astăzi oamenii care au o energie negativă, pentru că nu-ți fac bine și nu te ajută cu nimic să te implici în drame gratuite.Acțiunile celor din jur vor vorbi de la sine și vei ști pe cine te poți baza și pe cine nu.

Leu

Nu ezită să ceri ajutor atunci când simți că ai nevoie de ghidare sau plus și simplu atunci când ai obosit. Nu poți să le duci pe toate singur, așadar toți cei din jur trebuie să contribuie într-un fel sau altul.

Fecioară

Pasiunile tale pot foarte ușor să te ducă la limitele resurselor financiare dacă nu ai grijă. Pe de altă parte, nu îți faci grijă de acest sector pentru că știi că de unde au venit până acum banii, vor veni și în continuare. Important este să-i folosești înțelept, nu doar cu entuziasm.

Balanță

Micul benefic, adică planetă care te guvernează este în semnul tău, ceea ce înseamnă că îți da toată liniștea și pacea de care ai nevoie pentru a lua decizii, a trece la acțiuni pe care ți le doreai de mult să le realizezi, dar nu-ți găseai curajul.

Scorpion

E ok să fii așa cum ești acum, iar poziția actuală a planetelor pe cer te ajută să conștientizezi cât esti de binecuvântat pentru momentul prezent. Acasă lucrurile au început să se așeze, din punct de vedere financiar ești bine, iar partenerul de viață te susține.

Zodia Varsator isi duce planul pana la capat
Zodia Varsator isi duce planul pana la capat

Săgetător

În sfârșit ai reușit să obții  un pic de liniște și echilibru, zic asta pentru că aveai nevoie și pentru că dacă nu ai fi trecut prin situațiile mai puțin plăcute, nu ai fi ajuns la maturitatea și aprecierea actuală. De acum concentrează-te asupra viitorului.

Capricorn

Comunicarea cu cei dragi este una strictă și la subiect, pentru că deși aștepți de ceva timp un rezultat, Saturn încă îți mai testează răbdarea. Fă lucrurile încet și bine pentru a avea rezultate minunate cât de curând.

Vărsător

Acasă trebuie să faci niște schimbări fie pentru a-ți ușura viață, pentru a da o nouă energie locului și a te simți confortabil.  Încearcă să-ți duci la capăt un plan pe care îl aveai de mult timp în minte, dar pentru care până acum nu ai avut banii sau timpul necesar.

Pești

Casa copiilor îți solicită în acest moment atenția și efortul financiar, pentru că fie trebuie să-i ajuți cu bani, fie vrei să faci o surpriză. Trebuie să te organizezi din timp pentru a găsi tot ceea ce ai nevoie.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...