Horoscop vineri, 1 iulie 2022. Racii sunt mai încrezători ca oricând în propriile forțe

Astrolog Roxana Lușneac 30.06.2022, 19:22
Horoscop vineri, 1 iulie 2022. Racii sunt mai încrezători ca oricând în propriile forțe

Ziua de vineri, 1 iulie, aduce vești importante pentru fiecare zodie a horoscopului european. Racii sunt convinși că vor reuși lucruri mari în perioada următoare, în timp ce Capricornii îi sprijină pe cei dragi. Cei care vor să depășească cu bine momentele dificile pot alege culorile norocoase roz și alb. De asemenea, se pot baza și pe numerele norocoase 5, 10, 24, 37, 38 și 43.

Horoscop zilei de vineri, 1 iulie 2022. Ce le rezervă ziua nativilor din horoscopul european

Berbec

Aspectele de astăzi vor ca tu să îți scoți în evidență puterea personală și să lași în urma acele frici legate de anumite schimbări care se pot produce în viața ta. În partea a doua a zilei poți avea parte de o atitudine pozitivă din partea celor din jur, care îți va aduce liniște mentală.

Taur

Încearcă să nu te mai îndoiești de propria putere personală, pentru că acest lucru te-ar putea face să ratezi anumite binecuvântări în care vin în drumul tău. Vibrațiile actuale sunt extraordinare pentru a avea grijă de tine și pentru a face niște cumpărături.

Gemeni

Dacă îți dorești să inițiezi un nou proiect, în această dimineață marele benefic Jupiter aduce expansiune și binecuvântare asupra tuturor lucrurilor pe care le începi. Încearcă să-ți iei ceva mai mult timp pentru meditație și pentru a lucra la aspectul spiritual.

Rac

Din punct de vedere financiar este posibil să simți că ai evoluat în ultima perioadă de timp, iar asta ar trebui să te ajute să ai mai multă încredere în tine și să nu îți mai fie frică să mergi înainte și să ieși în evidență prin rezultatele tale. Călătoriile sunt de bun augur în acest moment, însă atenție la detalii.

Leu

Aspectele de astăzi te ajută să ieși mai ușor în evidență, ceea ce îți crește gradul de popularitate și de încredere pe care cei din jur ti-l acordă. E un moment bun pentru a te ocupa de detalii, pentru a face planuri și pentru a te ocupa mai mult de sufletul tău.

Horoscopul zilei de joi, 9 iunie 2022
Horoscopul zilei de vineri, 1 iulie 2022

Fecioară

Anumite lucruri surprinzătoare care vin în viața ta în acest moment nu sunt deloc întâmplătoare. Aspectele actuale te fac să câștigi mai ușor atenția din partea celorlalți și chiar să obții anumite avantaje impresionante pe termen lung.

Balanță

Astăzi este o zi bună pentru a încerca să îți scoți în evidență calitățile și pentru a te face remarcat. Încearcă să îți iei ceva mai mult timp pentru meditație sau pentru lucru la partea spirituală, pentru că Mercur și Saturn în acest moment te ajută să depășești niște bariere.

Scorpion

Încearcă să îți iei un moment de liniște pentru a reușit să vezi exact care sunt obiectivele tale profesionale pentru următoarea perioadă de timp. Încearcă să îți faci o listă cu probleme care trebuie rezolvate, de la care să nu te abați.

Săgetător

Aspectele actuale te ajută aducându-ți în drumul tău o energie foarte bună. Vibrațiile actuale sunt extraordinare pentru a face un plan pe termen lung într-un mod realistic și pentru a vedea exact care sunt așteptările pe care le ai de la promisiunile pe care ți se fac.

Capricorn

Astăzi este o zi bună pentru a încerca să îi susții pe cei dragi, mai ales dacă aceștia au nevoie să simtă iubirea ta și trec prin niște momente mai delicate.

Încearcă să nu te îndoiești de propria capacitate de a manageria lucrurile la serviciu, mai ales în prima parte a zilei, pentru că vei reuși să găsești soluții într-un final.

Vărsător

Aspectele actuale te încurajează să vorbești din inimă despre lucrurile care te pasionează. Încearcă să găsești tot felul de modalități prin care să îți scoți în evidență partea ta creativă și poate chiar să reușești să câștigi din asta.

Pești

Astăzi este o zi în care poți să plănuiesti cu succes o călătorie pe care vrei să o faci în următoarea perioadă de timp. Partenerul de viață are nevoie de susținerea a ta și poate chiar de o părere obiectivă atunci când vine vorba de o dilemă pe care o întâmpina.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...