Horoscop Urania pentru perioada 16 – 22 ianuarie 2021. Prin ce încercări vor trece Fecioarele

Ana Anitoiu / 17.01.2021, 15:12
Horoscop Urania pentru perioada 16 – 22 ianuarie 2021. Prin ce încercări vor trece Fecioarele

Horoscop Urania pentru perioada 16 – 22 ianuarie 2021. Fecioarele ar trebui să se pregătească pentru a trece prin unele încercări ce le-ar putea perturba starea de bine de până acum. Se anunță unele motive de enervare, precum și una sau mai multe probleme de sănătate.

Horoscop Urania pentru Fecioară, în perioada 16 – 22 ianuarie 2021

La începutul perioadei menționate, până luni, 18 ianuarie 2021, la primele ore ale dimineții Fecioarele se vor bucura de liniște. Va comunica cu plăcere și calm cu toată lumea, de la partenerul de viață, prieteni și până la colegi și străini. Toată lumea din jurul lor va fi binevoitoare, iar cooperarea va merge de minune, potrivit libertarea.ro.

Însă, această stare nu va dura foarte mult. După ora 09:00, luni, și până miercuri seara, unii dintre cei născuți în zodia Fecioară s-ar putea enerva. Motivul? Persoanele sau instituțiile de care vor avea nevoie pentru a rezolva o problemă în plan financiar sau referitoare la o moștenire nu vor acționa suficient de prompt. Acestor nativi le este recomandat să se înarmeze cu mult calm!

Horoscop Urania pentru perioada 16 – 22 ianuarie 2021. Prin ce incercari vor trece Fecioarele
Semn zodiacal pentru Fecioara

Horoscop Urania pentru Fecioară, în perioada 16 – 22 ianuarie 2021. Ce probleme pot să apară

De altfel, marți, când Soarele va intra în zodia Vărsătorului, axa cardiovasculară va fi supusă unui stres astral. Astfel, unii nativi ai zodiei Fecioară ar putea avea parte de unele neplăceri, în mod diferit, în funcție de mai mulți factori, precum: vârsta, modul de viață și starea generală de sănătate. Unele nereguli din organism ar putea ieși acum la suprafață, fiind accentuate de diferite excese. Sunt recomandate prudența și medicația, dacă a fost prescrisă de un medic! Atenție! Sunt vizate circulația venoasă, sistemul nervos central și periferic, precum și zona picioarelor, începând de la genunchi până la gleznă.

De asemenea, unii dintre nativii zodiei Fecioară ar putea avea parte de ceva stres la locul de muncă. Fie vor afla că s-ar putea face restructurări ori reorganizări, fie se va schimba statutul firmei ori instituției angajatoare. Apoi, la finalul perioadei menționate, între 20 ianuarie, după ora 20:56, și 22 ianuarie, este posibil să apară schimbări de atitudine referitoare la unele persoane, idei, evenimente, proiecte sau activități publice. Fecioarele ar putea fi încurcate între convingerile lor și datoria profesională.

Horoscopul anului 2021 pentru zodia Fecioară

În plus, horoscopul anului 2021 arată pentru zodia Fecioară că aceasta va fi extrem de ocupată. Se va focusa pe problemele pe care le are și nu se va lăsa până când nu va găsi soluții pentru fiecare lucru ce o deranjează. Însă, acești nativi vor fi încărcați și cu un anumit grad de anxietate, din anul 2020, de care vor trebui să scape. Acestora le este recomandat și să fie atenți în relațiile cu cele mai dragi persoane.

Pe de altă parte, potrivit horoscopului anului 2021 prezentat de numerologul Mihai Voropchievici, Fecioarele vor avea mare noroc de prieteni, vechi și noi. Aceste persoane le vor îmbogăți viața. Însă, din punct de vedere material, situația va fi mai degrabă acceptabilă, dacă nu îngrijorătoare. Astfel, acestor nativi le este recomandat să fie chibzuiți pe tot parcursul acestui an, marcat în continuare, deocamdată, de pandemia de coronavirus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI