Horoscop Urania, 9-15 mai 2020. 3 zodii care dau lovitura în această perioadă

Diana Radu 08.05.2020, 16:22
Horoscop Urania, 9-15 mai 2020. 3 zodii care dau lovitura în această perioadă

Celebra astroloagă Urania, a prezentat horoscopul pentru perioada 9-15 mai 2020. Iată care sunt cele trei zodii care dau lovitura și care au noroc de bani, de dragoste sau de realizări profesionale.

Horoscop Urania, 9-15 mai 2020. Care sunt cele 3 zodii norocoase?

Berbec

În zilele de 9 și 10 mai, Berbecii își vor face palnuri legate de călătorii în străinătate. De asemenea nativii vor călători și în interes de serviciu în următoarea perioadă, astfel vor avea ocazia să viziteze locuri noi și să participe și la cursuri de formare.

Între 10 și 12 mai, au șansa de a se afirma pe plan profesional.  Pe 12 mai, nativii vor primi vești bune de la persoanele apropiate lor, iar pe 13 mai, Berbecii vor medita asupra propriei persoane. Din data de 14 mai, Venus se va afla în retrograd ceea ce-i va face pe nativi să fie mai comunicativi. Iar pe 15 mai, nativii vor pune cap la cap mai multe așteptări legate de de muncă, succes, afirmare socială, câștig, asumare de risc și ofertă a momentului.

horoscop, urania, 3 zodii norocoase
Horoscop Urania, 9-15 mai 2020. Care sunt cele 3 zodii norocoase?. Sursă foto: Libertatea

Taur

Nativii zodiei Taur vor întâmpina mici probleme în a pune în practică o informație între 9 și 10 mai. Din data de 10 mai, nativii se vor gândi intens la cariera lor, la drumul pe care l-au ales și la ce opțiuni au. Din data de 12 mai, taurii vor lua în considerare o o schimbare de stil de muncă și viață.

Din data de 13 mai, Marte va intra în zodia Peștilor, ceea ce-i va face pe tauri să pună accent pe relațiile cu prietenii și pe comunicarea afectivă. De pe 14 mai, nativii au parte de câștiguri.

Leu

La începutul intervalului specificat, Leii vor deborda de un elan tineresc, avânt, exuberanță și de dorinșe arzătoare. Ei bine, astrele părevăd că există șanse mari ca planurile să prindă viață. Între 10 și 12 mai, nativii se vor ocupa de sarcinile de serviciu pe care le vor duce la sfârșit cu brio.

Din 13 mai, Marte va intra în zodia Peștilor, ceea ce le va crea Leilor un culoar favorabil unor beneficii, avantaje bănești sau situații inedite de pe urma cărora nativul să profite personal sau profesional, potrivit Libertatea. Între 14 și 15 mai, nativii vor intra în sfera prieteniilor.