Horoscop Urania 1 – 7 august 2020. Săgetătorii au parte de o surpriză de proporții

Horoscop Urania 1 – 7 august 2020. Săgetătorii au parte de o surpriză de proporții

În fiecare zi de vineri, Urania spune care sunt previziunile astrale pentru zilele care urmează. Horoscopul săptămânii 1-7 august 2020 pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop BERBEC

Te concentrezi pe problemele profesionale. Ai un simţ al datoriei exacerbat în săptămâna care urmează. Spre finalul perioadei îţi dai seama că ai nevoie de o pauză, de relaxare, aşa că decizi să plănuieşti o vacanţă în viitorul cât mai apropiat.

Horoscop TAUR

Apar schimbări importante la locul de muncă, Este posibil chiar să îţi dai demisia, dar stai fără grijă. Imediat se va ivi ceva nou. În relaţiile cu partenerul şi familia, lucrurile merg extraordinar de bine. Ai mare grijă cu sănătatea, însă! S-ar putea să ai nevoie de un consult medical de urgenţă, scrie Libertatea.ro.

Horoscop GEMENI

Opiniile diferite şi încăpăţânarea vă vor aduce în pragul disperării la locul de muncă. În a doua parte a săptămânii, apar soluţii şi proiecte îndrăzneţe. Pe plan sentimental lucrurile nu vor fi roz, veţi avea dificultăţi în a vă pune de acord cu partenerul. Veţi fi puşi în situaţii limită!

Horoscop RAC

O săptămână fructuoasă la locul de muncă. Propuneri, întâlniri, proiecte speciale, toate vă vor da o energie nebănuită. Atenţie la sănătate, pot apărea accidente casnice sau la job!

Horoscop LEU

Nu vă lăsaţi duşi de valul impresiilor greşite pe care le veţi resimţi şi nu luaţi decizii la nervi, mai ales dacă este vorba despre un contract. Gândiţi totul la rece, va fi mai bine aşa.

Horoscop Urania 1 – 7 august 2020. Săgetătorii au parte de o surpriză de proporții

Horoscop Urania 1 – 7 august 2020. Săgetătorii au parte de o surpriză de proporții

Horoscop FECIOARĂ

Astrele nu aduc veşti bune în ceea ce priveşte sănătatea. Cei sensibili sau cu afecțiuni s-ar putea simți obosiți, nervoși ori s-ar putea confrunta cu pusee de hipertensiune sau tulburări ale circulației periferice. La locul de muncă, dar şi în relaţia cu cei dragi aveţi mare grijă. E posibil să răniţi pe cineva fără să vă daţi seama.

Horoscop BALANŢĂ

Veşti bune pe plan sentimental! Există posibilitatea de a începe o relaţie amoroasă ca în filme. Nu rataţi ocazia! Spre finalul perioadei, însă, veţi fi nervoşi şi iritaţi, lucru care va afecta modul în care lucraţi.

Horoscop SCORPION

Luna Plină în Vărsător va avea un mare impact asupra voastră: evenimente care privesc casa, locuința, averea, relațiile de familie. Unele pot fi reflexul situațiilor speciale prin care nativii vor trece în plan public.

Horoscop SĂGETĂTOR

Veşti bune pentru aceşti nativi. Vor avea parte de o surpriză mare, apar noutăţi, lămuriri sau descoperiri. Totul datorită efectului produs de Lună Plină în Vărsător. E nevoie, însă, de prudență în excursii și călătorii pentru a nu va accidenta.

Horoscop CAPRICORN

Vor avea loc posibile schimbări în plan financiar: acceptări sau renunțări la niște oferte care îi vor pune serios pe gânduri. În ceea ce priveşte viaţa sentimentală, totul intra pe făgaş normal: informații care liniștesc, dialoguri care fac plăcere, ba chiar şi o posibilă vacanţă în doi.

Horoscop VĂRSĂTOR

Veţi avea parte de un mare succes, de o împlinire! Apar schimbări importante în viaţa de cuplu. Din punct de vedere financiar, se anunţă câştiguri importante.

Horoscop PEŞTI

Relaţiile cu prietenii vor rămâne stabile, însă e posibil să primiţi o veste care vă va întrista. Mare grijă cu sănătatea, Luna Plină în Vărsător va pune la încercare organismul nativilor de toate vârstele, indiferent de tabloul clinic general.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI