Horoscop și astrologie: Ce bijuterii poți purta, în funcție de zodie

Daria Petrescu 09.08.2020, 15:49
Horoscop și astrologie: Ce bijuterii poți purta, în funcție de zodie

Fiecare zodie are un metal prețios sau o bijuterie caracteristică. Se spune că reprezintă fiecare personalitate în parte și aduce noroc. Fie că vorbim de culori sau pietre prețioase, toate semnifică ceva pentru fiecare persoană. Smaraldul, rubinul sau chihlimbarul se află printre cele mai cunoscute metale prețioase. De asemenea, culorile sunt foarte importante. Iată ce bijuterii poți purta, în funcție de zodie.

Bijuterii în funcție de fiecare zodie: Berbec

Berbecii sunt persoane puternice și impulsive, iar culoarea care li se potrivește este roșul. Ceea ce li se potrivește acestora, sunt bijuteriile DIY din argint, dar încrustate cu robin. Se spune că poartă noroc și te ocrotește de rele.

Taur

Taurii sunt persoane calme și foarte prietenoase. Pentru că deși gelozia nu îi caracterizează, bijuteriile DIY cu pietre în nuanţe de galben sunt cele care ţi se potrivesc cel mai bine. Acești nativi pot purta topaz și chihlimbar. De asemenea, brățările din cupru  și argint, încristate cu pietre nu trebuie să le lipsească din cutia cu bijuterii.

Gemeni

Bijuteriile din argint și oțel sunt cele mai potrivite pentru nativii din Gemeni. Purtarea unei bijuterii prețioase violet le schimbă total starea și îi face să aibă mult mai mare încredere în ei. Nu ezitați să purtați un pandandiv sau un colier.

Rac

Racii au o latură emoțională, așa că cele mai potrivite bijuterii sunt cele din aur și argint. De asemenea, Smaraldul şi piatra lunii sunt pietrele caracteristice zodiei. Le puteți folosi atunci când confecționa bijuteriile.

Leu

Metalele de foc sunt specialitatea Leului, cel mai puternic personaj din zodiac. O brăţară DIY din cupru încrustat cu chihlimbar este o altă variantă la care Leii pot apela. Pe lângă asta, bijuteriile aurii aduc noroc nativilor din această zodie.

Fecioară

Pentru că este o fire sensibilă, Fecioara are nevoie din bijuterii de culoare închisă, combinate cu pietre prețioase sau semiprețioase negre. Și cele violet sunt o alegere bună pentru Fecioare. Depinde de gustul fiecăruia.

Combinatiile de culori sunt extrem de importante
Combinatiile de culori sunt extrem de importante

Balanţă

Balanța este una dintre cele mai echilibrată zodie, astfel că, bijuteriile care au pietre preţioase precum topazul, chihlimbarul şi acvamarinul, le oferă siguranță și încredere. Le puteți combna cu argintul.

Scorpion

Scorpionul este un semn zodiacal puetrnic, iar pentru asta are nevoie de bijuterii DIY cu corali şi rubine. Însă, argintul este cel mai indicat pentru nativii din zodiac Scorpion.

Săgetător

Coloarea albastră este cea mai potrivită pentru Săgetător. Pentru o femeie, Cerceii DIY cu safire sau topaz albastru sunt perfecte. Te vei simți optimist și atrăgătoare.

Capricorn

Pentru Capricorn, cea mai bună alegere sunt bijuteriile DIY, care te mențin în echilibru și nu îți dă voie să fii cu capul în nori.  Perlele negre sunt cele mai potrivite pentru semnul zodiacal.

Vărsător

Vărsătorul este visitor și sensibil, astfel că, Bijuteriile DIY din safire şi turcoaz li se potrivesc cel mai bine. Designul trebuie să fie simplu. Și arginul este o bijuterie potrivită pentru Vărsători.

Peşti

Bijuterii DIY în culorile apei sunt perfecte pentru Pești, pentru că este o zodie de apă Albaru şi argintiu sunt cele mai potrivite, dar ametistul şi pietrele în albastru închis îţi pot scoate la iveală adevărata valoare.

Urmăriți Impact.ro și pe