Horoscop săptămâna 23 – 29 mai 2022. Zodiile afectate de Mercur Retrograd. Se anunţă schimbări mari

Ioana Bucur 23.05.2022, 08:59
Horoscop săptămâna 23 – 29 mai 2022. Zodiile afectate de Mercur Retrograd. Se anunţă schimbări mari

Doar câteva zile ne mai despart de începutul verii. Dacă mulți sunt deja cu gândul la vacanță, astrele au pregătit câteva surprize pentru unii nativi. Horoscop săptămâna 23 – 29 mai 2022 ne-a dezvăluit care vor fi zodiile afectate de Mercur Retrograd. Se anunță schimbări destul de mari. Previziuni pentru fiecare dintre cele 12 semne ale zodiacului.

Horoscop săptămâna 23 – 29 mai 2022 – Berbec

Spre sfârșitul săptămânii, de pe 28 mai, Venus, planeta iubirii, va intra în Taur, zodia sa de domiciliu, și o va tranzita până pe 23 iunie, ceea ce înseamnă că pentru nativii Berbec va începe o perioadă favorabilă consolidării relațiilor. Tot acum, nativii singuri au șanse mari să își descopere noi parteneri sau partenere de viață.

Taur

Pentru nativii Taur, Venus va aduce dorința de a face schimări importante, de la look până la stilul de viață, starea de sănătate și modul în care comunică cu cei din jur. Este momentul ideal pentru a pune punct unei relații toxice, durerea despărțirii va putea fi depășită mult mai ușor.

Gemeni

Gemenii vor avea un exces de energie în aceste zile, vor fi mai activi ca niciodată în grupurile sociale din care fac parte și își pot lega noi prietenii. Cu toate astea, nu trebuie să neglijeze perioadele de liniște și odihnă.

Rac

Va fi o săptămână nu tocmai ușoară pentru zodia Rac. Nativii vor avea șansa să vadă cine le este cu adevărat prieten și cine nu, alături de cine merită să rămână mai departe și de cine să se îndepărteze. Marte intră în zona profesională, prin urmare se pot aștepta la mult stres, dar și la ambiții mari care îi ajută să-și atingă obiectivele și să se facă cunoscut. Sunt nativi care vor avea curajul să-și schimbe direcția în carieră, potrivit ego.ro.

Horoscop săptămâna 23 – 29 mai 2022 – Leu

Nativii Leu vor intra într-o perioadă de cunoaștere, de explorare. Vor simți o dorință acută de a-și dedica timpul studiului, vor vrea să se perfecționeze într-un anumit domeniu, ceea ce ar putea să ducă la o schimbare de carieră.

Horoscop săptămâna 23 – 29 mai 2022. Zodiile afectate de Mercur Retrograd. Se anunţă schimbări mari
Horoscop săptămâna 23 – 29 mai 2022

Fecioară

Se recomandă nativilor Fecioară să evite călătoriile în săptămâna 23 – 29 mai. Ar putea avea probleme cu anumite documente sau chiar cu legea. S-ar putea să se lupte pentru drepturile materiale, ale lor sau ale altora.

Balanță

Intrarea lui Marte în sectorul relațiilor va declanșa spiritul de competiție în cuplu, dar și apariția unor confruntări la locul de muncă. Unii nativi vor rupe relații sau contracte, alții ar putea să își oficializeze relația cu o cerere în căsătorie.

Scorpion

Cu Mercur Retrograd și Venus în sectorul relațiilor, Scorpionii își vor reevalua viața de cuplu, dar și un contract profesional. Pot să apară confruntări și neînțelegeri, dar și clarificări și îmbunătățirea interacțiunii cu ceilalți.

Horoscop săptămâna 23 – 29 mai 2022 – Săgetător

Și pentru nativii Săgetător, zilele următoare vor fi dedicate reevaluării stilului de viață, programului de muncă și modului în care abordează sarcinile primite. Intrarea lui Marte în Berbec le aduce o mare dorință de libertate, aventură și flirt, însă trebuie să aibă grijă să nu facă excese.

Capricorn

Mercur Retrograd și Venus intră în sectorul iubirii și vor determina reevaluarea vieții sentimentale. Nu este un moment bun pentru acești nativi să înceapă o nouă relație.

Vărsător

Vărsătorilor li se recomandă să fie înțelegători și toleranți. Vor avea o săptămână dificilă, cu neînțelegeri în familie.

Horoscop săptămâna 23 – 29 mai 2022 – Pești

Marte intră în sectorul lor financiar și dorința de a face bani va ajunge la cote înalte. Își doresc independență financiară și ambițiile lor de a-și crește veniturile vor atinge cote înalte.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...