Horoscop sâmbătă, 8 mai. Balanțele se implică în tot, Vărsătorii au parte de mici câştiguri financiare

Astrolog Roxana Lușneac 07.05.2021, 16:46
Horoscop sâmbătă, 8 mai. Balanțele se implică în tot, Vărsătorii au parte de mici câştiguri financiare

Horoscop sâmbătă, 8 mai. Află ce ţi-au rezervat astrele. Balanțele se implică în tot ceea ce fac cu multă pasiune, iar Vărsătorii au parte de mici câştiguri financiare. Ce se întâmplă cu celelalte zodii. Numerele norocoase de sâmbătă, 8 mai, sunt 5,16,28,33,34, iar culorile cu noroc sunt alb și albastru deschis.

Horoscop sâmbătă, 8 mai: la ce trebuie să fie atente astăzi zodiile

Berbec

Casa parteneriatului de viață și a familiei poate aduce emoții neașteptate sau se poate că un eveniment care se petrece astăzi să vă scoată un pic din zona de confort în acest sector.

Taur

Ascundeți anumite lucruri de unele persoane dragi tocmai pentru a-i proteja, iar pe altele vreți să le evitați din start, tocmai pentru că vă scot din zona de confort. Încercați să găsiți un echilibru.

Gemeni

Saturn îngreunează accesul la străinătate în acest moment pentru voi și parcă v-ați  dori să faceți o vacanță sau un plan și condițiile nu va susțin. Încercați să va adaptați și dorințelor celorlalți.

Rac

Emoțiile de astăzi și noile idei vă ajută să realizați ce este cu adevărat important pentru voi în prezent, dar și pentru viitor.  Acest lucru da o putere sufletului vostru  și va simțiți mai puternic.

Horoscop sambata, 8 mai
Horoscop sambata, 8 mai

Horoscop sâmbătă, 8 mai: Fecioarele nu trebuie să se lase descurajate

Leu

Casa imaginii voastre este foarte importantă pentru voi în acest moment, iar o deplasare sau o întâlnire la distanță v-ar da o oportunitate nouă, de mult așteptată.

Fecioară

Astrele vă susțin acolo unde aveți nevoie și unde sufletul vostru își dorește să realizeze niște lucruri.  Nu vă lăsați descurajați de  unele aspectele actuale, chiar dacă le simțiți greoaie.

Balanță

Puneți emoțiile acolo unde vă este sufletul, iar asta pe de-o parte va ajută, iar pe de altă va face să va implicați direct în tot și să va epuizați. Încercați să fiți echilibrați în fapta și în gând.

Scorpion

Unele lucruri trebuie lăsate în urmă, iar altele trebuie analizate  și luate în calcul pentru  un viitor mai bun.  E o perioada de regenerare, sortare și asimilare.

Săgetator

Nodul sud arată o detașare pe care o aveți vizavi de anumiți oameni din viață voastră pe care în trecut  i-ați considerat a fi altfel. Acum le-ați descoperit adevăratele calități, iar asta vă face să vedeți totul clar.

Capricorn

Aspectul casei și al lucrurilor care vă unește familia este unul important în acest moment, iar pe de altă parte sunteți constrânși în anumite situații. Luați totul cu calm.

Vărsător

Venus vă aduce mici câștiguri sau bucurii și parcă totul se așează direct așa cum v-ați dori, cu mici excepții. Lăsați curajul și intuiția să va ghideze pe tot parcursul zilei.

 Pești

Unii dintre voi veți fi nevoiți să vă apropiați mai mult de locul pe care îl numiți acasă, iar alții vor trebui să se ocupe se sănătatea lor sau a unor membri din familie. Aspectele mai dificile au trecut, lăsând loc unor noi evenimente plăcute.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...