Horoscop sâmbătă, 8 august. Taurii primesc o lecție importantă

Iancu Andreea 07.08.2020, 16:22
Horoscop sâmbătă, 8 august. Taurii primesc o lecție importantă

Află ce ți-au rezervat astrele pentru ziua de sâmbătă, 8 august. Horoscopul pentru nativii din zodia Taurului prezintă o lecție, de care cei ascultă astrele trebuie să țină seama.

Berbec

Nativii din zodia Berbec trebuie să învețe să își asculte instinctele. Inima este cea care te poate ajuta să afli cum este cu adevărat o persoană.

Evită anturajele care implică persoane ce profită de bunătatea ta și sunt interesate de propriul egoism. Nu te lăsa păcălit prea ușor și ai grijă să îți asculți întotdeauna inima înainte de decizii importante.

Taurii primesc o lecție importantă de viață Foto - Pixabay
Taurii primesc o lecție importantă de viață
Foto – Pixabay

Taur

În ciuda faptului că te simți încrezător în forțele proprii, ai grijă când îți alegi bătăliile. Asigură-te că nu e vorba doar despre o impresie falsă. Marea provocare pe care crezi că ești pregătit să o depășești poate să fie mai greu de gestionat decât resursele de care dispui.

Încrederea în sine este benefică, însă nu te învălui într-o aură de invincibil. Limitele și erorile sunt umane. Totuși, ai grijă să nu cazi în plasa iluziei că deții controlul.

Gemeni

Astăzi este momentul să te detașezi de trecut. Nu te mai crampona la gândul că ai mai făcut și înainte tot ce ți-a stat în putere și nu a ieșit nimic bun la final. Puneți o dorință, crezi în visul tău și lasă astrele să se ocupe de el.

Chiar dacă pare ireal, uneori este nevoie să te detașezi și să lași lucrurile în seama Universului. Vei descoperi miracolul concretizării dorințelor tale. Tu fii doar sursa lor.

Rac

Se pare că cele mai recente cheltuieli te-au adus în pragul depresiei. Totuși, nu te ambala. Încearcă să te prefaci că datoriile și bilanțurile financiare nu te preocupă la acest moment. Axează-te pe ceea ce ai, nu pe ceea ce îți lipsește.

Chiar dacă nu îți vei putea îndeplini niciodată chiar cele mai arzătoare dorințe, încearcă să te bucuri de ceea ce ai acum.

Leu

În relațiile de amor te lovești tot mai des de aceeași problemă. Fie ai parte de o persoană care îți arată încrederea și fidelitatea sa, dar nu folosește cuvinte frumoase. De cealaltă parte, întâlnești oameni care îți șoptesc vorbe de amor, dar nu stau prea bine la capitolul fapte.

O relație de succes nu se bazează doar pe a spune lucruri plăcute. Așadar, dacă partenerului tău îi lipsesc aceste acțiuni, asigură-te că îi transmiți asta. Cu siguranță îți dorești și fapte, dar și vorbe dulci.

Fecioară

Fecioarele tind să se agațe de un țel și pot aluneca cu ușurință în depresie. Totuși, ai grijă să nu îți investești toată energia într-un singur scop, mai ales că ai la dispoziție mai multe variante.

Poți evolua rapid dacă nu te cramponezi de un singur lucru. Ai putea să cazi în butoiul cu melancolie sau să ajungi la depresie dacă lași oportunitățile să te ocolească. Fii deschis la variante și vei găsi cu siguranță o soluție potrivită.

Balanţă

Astăzi este o zi proastă. Toate propunerile tale par să fie distrase de intervenția altora. Balanțele sunt înconjurate de copii și de aceea nu vor putea să se bucure de prea multe discuții mature. Datoriile din urmă te-au ajuns, motiv pentru care vei încerca să le onorezi astăzi.

Cu atât de multe lucruri de făcut nici nu vei știi când a trecut ziua ta.

Scorpionii învață să se bucure de lucruri mici Foto - Pixabay
Scorpionii învață să se bucure de lucruri mici
Foto – Pixabay

Scorpion

Nu te crampona de ceea ce îți lipsește. Nu există perfecțiune. Întotdeauna va lipsi ceva, care să te nemulțumească. Chiar dacă ai bani, nu ai iubire sau dacă ai prieteni, nu te poți bucura de sănătate. Oricum ar fi, balanța este mereu înclinată.

Încearcă să te bucuri de ceea ce te înconjoară. Cu siguranță veștile primite măcar de pe un plan îți vor surânde.

Săgetător

Asigură-te că îți stabilești o strategie care să te ajute să îți atingi scopul. Nu este de ajuns doar energia pe care o pui în joc. Reguli stricte și precise, principii pe care să nu le încalci îți vor aduce succesul final.

Vei avea parte de multe tentații în drumul tău, însă alege să le reziști. Folosește-te de toate instrumentele pentru a ajunge să îți atingi obiectivul. Nu uita, scopul scuză mijloacele!

Capricorn

Ascultă-ți mai mult intuiția. Ea este acea voce interioară care te îndrumă ce să spui sau cum să acționezi astăzi. Este indicat să asculți ceea ce îți spune, cu încredere. Chiar dacă te confrunți cu multe gânduri, alege-l pe cel care ți se potrivește.

Fii chibzuit și gândește bine înainte de a vorbi sau de a acționa. Vei avea de câștigat.

Vărsător

Vei avea parte de o zi cu multă agitație în jur. Cu toate acestea, atmosfera tensionată nu trebuie să te determini să intri în panică. Vei descoperi că presimțirile se adeveresc. Dincolo de această tensiune și agitație se află ceva mai mult.

O persoană apropiată încearcă să își ascundă trăirile printr-o atitudine ostilă. Totuși, abilitățile tale de psiholog o vor ajuta să se deschidă și să renunțe la nervi.

Peşti

Ai oportunitatea de a cunoaște o persoană cu un rol important în viața ta. Pentru asta trebuie să renunți la a petrece timpul exclusiv în casă. Ai nevoie să relaționezi, să cunoști persoane. Veștile bune vor veni dacă le dai voie. Acestea îți vor fi utile pentru planurile tale de viitor.

Sursă – acvaria.com

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...