Horoscop, sâmbătă, 7 martie 2020. O zodie dă lovitura în plan profesional

Diana Radu 06.03.2020, 15:39
Horoscop, sâmbătă, 7 martie 2020. O zodie dă lovitura în plan profesional

Astrologii au prezentat horoscopul pentru sâmbătă, 7 martie, iar potrivit acestora unii nativi vor avea parte de vești bune, mai ales pe plan sentimental. De asemenea, astrologii îi sfătuiesc pe nativi să se bucure din plin de aceste zile libere. Iată ce prevăd astrele pentru prima zi a weekend-ului?

Horoscop, sâmbătă, 7 martie 2020. Principalele previziuni ale zilei

Nativii vor fi plini de idei extraordinare și de creativitate în acest început de weekend, iar cei care vor decide să le pună în aplicare vor avea parte de succes. Află ce ți-au rezervat astrele, dar și care este sfatul astrologilor pentru tine din materialul de mai jos!

horoscop, 7 martie, astrologi, nativi
Horoscop, sâmbătă, 7 martie 2020. Principalele previziuni ale zilei

Horoscop Berbec

Ziua de sâmbătă vine cu o oportunitate extraordinară pentru persoanele născute sub acest semn zodiacal. Mai exact, Berbecii au șansa de a porni o afacere pe cont propriu. Astrologii vă sfătuiesc să aveți încredere în forțele proprii și să apelați doar la sfatul persoanelor în care aveți încredere.

Horoscop Taur

Taurii vor intra în weekend cu gândul la o vacanță așa că vor petrece timpul planificându-și viitoarea escapadă. De asemenea, astrele prevăd că nativii vor primi o vizită surpriză pe seară din partea unei persoane pe care nu se așteptau să o vadă.

Horoscop Gemeni

Acest weekend îi va scoate pe Gemeni din anonimat, deoarece vor fi în centrul atenției la un eveniment la care vor participa alături de membrii familiei. Spre seară nativii se vor relaxa în compania partenerului de cuplu. Fie că vă veți uita la un film sau fie că gătiți împreună, seara va fi cu siguranță una memorabilă.

Horoscop Rac

Vești bune pentru Raci! Nativii vor da lovitura pe plan profesional. Sfatul astrologilor este să aveți mai multă încredere în forțele proprii, deoarece aveți capacitatea de a realiza lucruri formidabile. Pasiunea îşi va spune cuvântul, succesul este extrem de aproape de voi.

Horoscop Leu

Leii vor fi puși în fața unor situații în care vor trebui să ia decizii importante, mai ales pe plan sentimental. Ascultă-ți instinctul și nu te lasa pradă îndoielilor. La finalul zilei nativii vor medita asupra deciziilor pe care le-au luat pe parcursul zilei.

Horoscop Fecioară

Fecioarele vor avea parte de un weekend relaxant în care se vor distra și vor simți bine alături de gașca de prieteni. Astfel, nativii îți vor încărca bateriile pentru săptămâna viitoare și vor porni la drum cu mai mult entuziasm. De asemenea, e posibil ca sufletul pereche să se ivească la orizont.

Horoscop Balanţă

Balanțe vor deborda de o creativitate ieșită din comun iar curajul lor va fi apreciat și răsplătit. Nativii vor pune în aplicare, în sfârșit, multe dintre ideile lor minunate. Sfatul astrologilor pentru nativi este să renunțe la îndoieli, deoarece nu acestea le vor tăia din avânt.

Horoscop Scorpion

Scorpionii decid că e timpul pentru o schimbare în viața lor, așa că preferă să înceapă cu una de look. Astfel, nativii vor căpăta mai multă încredere în forțele proprii și vor căuta să-și autodepășească mereu limitele. În plus, nativii vor face câteva schimbări și la nivel de comportament.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii au o mulțime de idei geniale, pe care decid să le pună în aplicare. Creativitatea lor va atrage atenția și aprecierea celor din jur. De asemenea, nativii vor întâlni, în sfârșit, aceea persoană cu care se vor simți compatibili.

Horoscop Capricorn

Capricornii se vor bucura din plin de aceste zile libere. Nativii vor desfășura diverse activități prin care se vor relaxa și se vor detașa de grijile cotidiene, cum ar fi: vizionarea unui film, o plimbare în parc sau pregătirea unui desert. Bineînțeles, toate aceste activități le vor desfășura alături de o persoană foarte dragă.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii vor petrece ziua de sâmbătă în propriul cămin, pe care îl va reorganiza pentru a fi în ton cu noul sezon. În ciuda faptului că vor avea multă treabă, nativii se vor simți foarte bine și se vor relaxa. Pe seară, aceștia vor petrece timp de calitate alături de gașca lor de prieteni.

Horoscop Pești

Peștii au o singură dorință pentru acest weekend și anume aceea de a-și petrece cât mai mult timp în aer liber. Nativii simt nevoia de aer după ce o săptămână întreagă au stat închiși în clădirea de birouri. Pe seară, nativii vor participa la o petrecere, acolo unde se vor simți foarte bine.

Urmăriți Impact.ro și pe