Horoscop sâmbătă, 6 martie. Săgetătorii pot avea parte de certuri în cuplu

Astrolog Roxana Lușneac 05.03.2021, 20:13
Horoscop sâmbătă, 6 martie. Săgetătorii pot avea parte de certuri în cuplu

Horoscop sâmbătă, 6 martie. Săgetătorii pot avea parte de certuri în cuplu, în timp ce o altă zodie ar trebui să aibă grijă la sistemul imunitar. Culorile norocoase ale zilei sunt albastru și negru, iar numerele ce aduc noroc sunt 3, 12, 24, 33 și 45.

Horoscop sâmbătă, 6 martie. O zodie va avea succes

Berbec

Poți intra mai ușor astăzi în contact cu oamenii dragi de aproape, dar și cu cei de la depărtare, iar asta îți da un sentiment de liniște, dar aduce și idei noi care te bucură.

Taur

Succesul tău vine din cum reușești să te organizezi, iar asta îți da o mare satisfacție. Partea bună este că nu ești singur în tot, iar cei dragi vor să îți fie alături.

Horoscop sambata, 6 martie. Sagetatorii pot avea parte de certuri în cuplu
Semnele zodiilor

Horoscop sâmbătă, 6 martie. O zodie trebuie să aibă grijă la sistemul imunitar

Gemeni

Dacă până acum poate că te-ai ocupat mai mult de sectorul carierei, a venit momentul să te ocupi și de tine, dar și de prioritățile tale. Privește în viitor, lasă trecutul în urmă.

Rac

Este frumos să faceți parte dintr-un grup și să simțiți că sunteți apreciați, mai ales că sunteți genul de oameni care nu vă arătați sentimentele, dar le simțiți din plin. Aveți grijă la sistemul vostru imunitar.

Horoscop sâmbătă, 6 martie. O zodie trebuie să nu se mai gândească la trecut

Leu

Astăzi poate fi o zi bună pentru odihnă sau pentru a face o scurtă călătorie împreună cu familia. Planurile de viitor pot reveni în discuții, iar asta vă dă o stare de bine și de siguranță.

Fecioară

Nu trebuie să te gândești la trecut, chiar dacă mai tinzi să îți amintești diverse lucruri. Cine devii tu de acum înainte și ce decizi ține doar de tine.

Horoscop sâmbătă, 6 martie. Unei zodii i-ar face bine să spună tot ce are pe suflet

Balanță

Călătoriile sau gândurile de vacanță sunt de bun augur astăzi. Nu lăsa anumite persoane să-ți strice buna dispoziție și încearcă să ții pasul cu tot ce e nou în viața ta.

Scorpion

Astăzi este o zi bună pentru a alege să-ți deschizi sufletul și să îți arăți sentimentele în fața cuiva drag, Îți va face bine să spui tot ce ai pe suflet.

Horoscop sâmbătă, 6 martie. O zodie ar putea avea probleme în cuplu

Săgetător

Persoana iubită poate interpreta într-un mod greșit modul tău de a acționa. Poate ar trebui să ai mai multă răbdare atunci când explici niște lucruri sau când comunici în general pentru a avea un weekend liniștit.

Capricorn

Chiar dacă simți că înțelegi tot ce se petrece în jurul tău, anumite lucruri se pot pierde printre amănunte. Încearcă să comunici eficient și să fii explicit în fața celor din jur pentru a evita neînțelegerile.

Horoscop sâmbătă, 6 martie. O zodie va avea parte de oportunități

Vărsător

Unele oportunități vin de la depărtare, chiar dacă în primă instanță acum pare imposibil. Dă-i timpului timp și lucrurile se vor aranja și de la sine.

Pești

Dacă ai nevoie de ajutor sau de susținere, nu ezita să ceri ajutorul prietenilor sau a familiei. Acum este un moment în care chiar poate ai nevoie să simți că ești apreciat și că ai pe cine să te bazezi.

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...