Horoscop sâmbătă, 5 decembrie 2020. Racii vor să facă bani rapid, însă pot lua decizii greșite

Astrolog Roxana Lușneac 04.12.2020, 18:14
Horoscop sâmbătă, 5 decembrie 2020. Racii vor să facă bani rapid, însă pot lua decizii greșite

Horoscop sâmbătă, 5 decembrie 2020. Numerele norocoase ale zilei sunt 1, 14, 35 și 45 în timp ce culorile care vă pot face ziua mai frumoasă sunt albastru închis și negru.

Horoscop sâmbătă, 5 decembrie 2020

Berbec

Deciziile pe care le iei astăzi nu trebuie bazate pe partea ta emoțională, ci pe cea logică. Anumite obiective pot fi atinse și anumite treburi finalizate, chiar daca pentru început e mai greu.

Taur

Incearcati să faceți activități ușoare care să va destindă și să va aducă o mulțumire sufletească alături de cei dragi.  Atunci când vine vorba de sănătate, aveți grijă la alimentație, deoarece sunteți un pic mai sensibili în această perioada.

Gemeni

Deși cheltuielile pot crește, te simți încă în echilibru deoarece fie ai economisit în trecut, fie ai o altă sursă de venit. Atunci când vine vorba de serviciu, problemele le vei rezolva săptămâna viitoare, acum relaxează-te.

Horoscop sâmbătă, 5 decembrie

Rac

Încearcă să nu te grăbești în a intra în anumite oportunități de a face bani rapid, mai ales că Saturn veghează în această perioada, ceea că nu prea permite activitățile de câștig ușor. Petrece timp cu familia și consultați partenerul de viață.

Leu

Aveți grijă de voi și de sănătatea voastră. Poate va trebui să faceți. niște cheltuieli și să vă cumpărați câte ceva, iar asta va va ajuta pentru viitor cumva. Fiți optimiști și faceți totul cu sufletul.

Fecioară

Indiferent cu ce plănuiți să vă ocupați astăzi, anumite planuri va pot fi schimbate. Este un moment bun să vă ocupați de partenerul de viață, de familie și să  încercați să aduceți energie pozitivă în ceea ce faceți.

Balanță

Acum este un moment în care poți primi mai multe sarcini sau responsabilități atunci când vine vorba de muncă. Pe de altă parte, familia are nevoie de ține și de susținerea ta.

Scorpion

Astăzi este o zi pentru a face activități alături de familie, dar și sperat dacă va doriți să  pregătiți niște surprize pentru diseară. Luați-vă timpul necesar pentru a aduce bucurie celor din jur.

Săgetător

Anumite riscuri trebuie asumate în această zi deoarece puteți avea de câștigat din anumite surse externe. Nu e un moment bun să depinzi de miracole, ci bazează-te mai mult pe muncă ta.

Capricorn

Pentru a primi rezultate pozitive, trebuie să arătați că sunteți direct implicați în toate treburile pe care le aveți de făcut. Saturn va va răsplăti, mai ales că este planeta care va guvernează chiar în semnul vostru.

Vărsător

Chiar dacă anumite aspecte legate de o relație din  viață ta încă te deranjează sau cumva nu ți-ai găsit încă toate răspunsurile, încearcă să iei o pauză și să-i dai timpului timp. Unele răspunsuri vin de la sine.

Pești

Atunci când vine vorba de muncă voastră, această nu este deloc ușoară iar condițiile în această perioada va îngreunează activitatea. Încercați să gândiți pozitiv și să  luați o pauză, e weekend!

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...